Blochează executarea programelor în Windows

Simple Run Blocker: blochează executarea programelor în Windows. În mod cert, mulți dintre voi care folosiți Windows, și permiteți computerul chiar și la copii, sistemul de operare integrează caracteristici speciale pentru controalele părintești, utile pentru a evita accesul la site-uri web, programe și funcții potențial dăunătoare.

Același rezultat poate fi totuși obținut prin utilizarea programelor terță, dintre care majoritatea includ și funcții suplimentare. Simple Run Blocker, blochează executarea programelor pe Windows.

Simple Run Blocker, blochează executarea programelor pe Windows

Blochează executarea programelor în Windows

Acesta este cazul programului Simple Run Blocker, un program gratuit care poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată ce este instalat, blochează orice aplicație printr-o simplă tragere și plasare a fișierului executabil în fereastra programului (eventual este posibil adăugarea aplicațiilor făcând clic pe comanda corespunzătoare din program).

Acest soft, în detaliu, vă permite să creați o listă de programe. Creată această listă puteți alege dacă să blocați numai programele adăugate sau toate celelalte din computer, cu excepția celor listate. Firește, lista de programe poate fi ștearsă sau modificată oricând.

În cazul în care un anumit program este pornit și nu este blocat, trebuie să reporniți procesul Windows Explorer, faceți clic pe pictograma care arată roata de meniu și apoi selectați Restore Windows Explorer.

Trebuie remarcat faptul că, Simple Run Blocker este, de asemenea, un soft portabil, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să îl instalați pe calculator sau laptop (programul poate fi folosit fără nicio instalare).

Pentru download acest program care blochează executarea programelor în Windows, accesați site-ul softpedia și faceți clic pe butonul Download Now. În fereastra de tip pop-up care se deschide faceți clic pe External mirror 1 pentru a salva fișierul pe calculator.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul sordum. Pe pagina programului faceți clic pe butonul Download.

Dacă doriți să monitorizați performanța la PC sau laptop în timp real, avem un articol dedicat acestui subiect. Monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real.