Simple Run Blocker, blochează executarea programelor pe Windows

În mod cert, mulți dintre voi cititori care folosiți Windows, și permiteți computerul chiar și la copii, sistemul de operare integrează caracteristici speciale ale controalelor părintești utile pentru a evita accesul la site-uri web, programe și funcții potențial dăunătoare și / sau periculoase pentru acestea.

Același rezultat poate fi totuși obținut prin utilizarea software-ului terță parte, dintre care majoritatea includ și funcții suplimentare.Simple Run Blocker, blochează executarea programelor pe Windows.

blochează executarea programelor

Acesta este cazul programului Simple Run Blocker, un program gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată ce se instalează, blochează orice aplicație printr-o simpla tragere și plasare a fișierului executabil relativ în fereastra programului (eventual este posibilă adăugarea acestuia făcând clic pe comanda corespunzătoare).

Software-ul, în detaliu, vă permite să creați o listă de programe. Creată această listă puteți alege dacă să blocați numai programele adăugate sau toate celelalte pe computer, cu excepția celor listate.

Firește, lista de programe poate fi ștearsă sau modificată oricând.

În cazul în care un anumit program este pornit și nu este blocat, este foarte probabil să reporniți procesul Windows Explorer executând același Run Blocker simplu făcând clic pe pictograma care arată roata din meniu  și selectând apoi Restore Windows Explorer.

Trebuie remarcat faptul că Simple Run Blocker este, de asemenea, un software portabil, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să îl instalați pe computerul utilizat pentru a putea să-l folosiți.

Download | Simple Run Blocker

Simple Run Blocker, blochează executarea programelor pe Windows
4.6 (11) 92.73%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *