Monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real

Monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real. Care este performanța calculatorului meu? Cu un program special pentru Windows se poate monitoriza performanța la un PC sau laptop.

Monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real

Se întâmplă de multe ori să lucrați pe un PC Windows și să vedeți câteva probleme de performanță, nu este o sarcină ușoară să aflați problemele legate de performanță și să verificați ce anume cauzează aceste probleme. Pentru combaterea unor astfel de situații, puteți încerca să utilizați SysGauge, acesta este un program gratuit pentru Windows care ajută la monitorizarea performanțelor în timp real.

Program care monitorizează performanța la PC sau laptop

Acest soft gratuit vă permite să monitorizați utilizarea procesorului, utilizarea memoriei, rata de transfer de rețea, performanța sistemului de operare, starea și utilizarea resurselor sau proceselor care rulează, performanța sistemului de fișiere, performanța USB, utilizarea spațiului pe disc, activitatea de citire a hard disk-ului, viteza de transfer a citirii pe disc, rata de transfer a discului de scriere, și scrierea discului IOPS pentru discurile logice individuale sau toate discurile fizice instalate în computer.

După ce este instalați programul, acesta vă permite să alegeți diagramele de monitorizare și să obțineți informații în timp real despre aceste sarcini. De asemenea, puteți exporta rezultatele monitorizării sistemului în formate standard, inclusiv HTML, PDF, Excel, text, CSV și XML.

În plus față de capacitatea de a monitoriza computerul, SysGauge permite conectarea la alte computere de la distanță (remote) și monitorizarea utilizării la CPU, memoria RAM, rata de transfer de rețea, utilizarea spațiului pe hard disk și a activităților de disc prin intermediul rețelei.

Program care monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real

SysGauge oferă diferite tipuri de monitorizare a performanței, monitorizarea resurselor de sistem și permite selectarea contoarelor de monitorizare.

Lista opțiunilor de monitorizare

  • Utilizarea procesorului (CPU)
  • Utilizarea memoriei RAM
  • Activitatea hard disk-ului
  • Activitatea de rețea
  • Monitorizarea sistemului de operare
  • Monitorizarea proceselor
  • Fișierele sistemului
  • Monitorizarea performanțelor USB

De asemenea, programul vă permite să efectuați activități cu monitorizare condiționată, ceea ce înseamnă că, dacă o valoare stabilită de voi depășește limita, oferă un avertisment și permite de asemenea oprirea sau repornirea automată a calculatorului atunci când unul sau mai multe contoare de monitorizare a sistemului se ridică sau scad sub limitele specificate de utilizator. În acest caz o repornire ar putea rezolva problemele de performanță.

Pe scurt, SysGauge este unul dintre cele mai bune instrumente gratuite pentru a monitoriza PC-ul Windows și este suportat pe versiunile de 32 de biți, și pe 64 de biți. Pentru download acest program care monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real, accesați site-ul sysgauge și faceți click pe butonul Downloads. Pe pagina care se deschide faceți click pe Download SysGauge v6.3.18 Windows 32-Bit sau pe Download SysGauge v6.3.18 Windows 64-Bit în funcție de sistemul vostru operativ.

Dacă căutați programe de vizualizat filme pe PC sau laptop, avem un articol care vă poate fi de folos. Cele mai bune programe de văzut filme pe calculator.