Sfaturi de securitate pentru casă înainte de a pleca în vacanţă

Vacanţa de vară se apropie, iar casele fără proprietari sunt o țintă pentru hoți. Avem câteva sfaturi de securitate pentru casă înainte de a pleca în vacanţă.

Sfaturi de securitate pentru domiciliu înainte de a pleca în vacanţă

Nu aveți nevoie de rezultatele unui sondaj pentru a afla că spărgătorii țintesc casele goale. Ceea ce s-ar putea să nu realizați este că ei folosesc reţelele de socializare pentru a afla de locuințele goale. Pozele voastre de la piscină sau din vacantă de unde sunteți plecați ajută hoții să știe că nu sunteți acasă.

Din fericire, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că hoții nu vede aceste informații, și a arăta că sunteți de fapt acasă pentru a descuraja spărgătorii să intre.

Nu folosiți reţelele de socializare

Evitați să publicați poze pe site-urile de socializare. Spre deosebire de Facebook, Twitter și Instagram permit ca oricine să vadă ce ați postat. Vă sfătuim, de asemenea, să nu utilizați funcția de check-in în acele aplicații care ar putea avertiza oamenii că sunteți la aeroport sau hotel.

Sfaturi de securitate pentru domiciliu înainte de a pleca în vacanţă facebook

Chiar și Facebook, dacă opțiunile voastre de confidențialitate sunt setate fără atenție, veți lăsa aproape pe oricine să vadă pozele și postările făcute.

Verificați setările confidențialității

Accesați setările contului vostru, astfel încât să vedeți și să știți exact cine vede informațiile postate. Persoanele necunoscute nu trebuie să vadă ceea ce postați doar prietenii de încredere ar trebui.De asemenea, treceți prin lista de prieteni pe Facebook și eliminați pe cei care nu îi cunoașteți.

Dacă nu știți cum să blocați persoanele necunoscute pe Facebook avem un articol aici. Cum blochezi o persoana pe Facebook.

Închideți ferestrele și ușile

Pare evident, dar simplul act de închidere și blocare a tuturor ferestrelor și a ușilor poate fi suficient pentru a face un hoț să decidă să încerce o altă casă. Timpul este dușmanul lor principal, și durează mai mult să urce pe un gard decât să intre pe o ușă descuiată.

Ascundeți obiectele de valoare

Fie că trageți jaluzelele, fie că mutați obiectele valoroase din vedere din ferestrele de la parter. Dacă nu există nimic de furat la vedere, cum ar fi iPad-ul lăsat pe o masă sau cheile de mașină, casa este mai puțin o țintă pentru hoți.

Cumpărați o cameră de supraveghere pentru securitate

Camerele de supraveghere vor împiedica cu siguranță o spargere, prezența lor împreună cu câteva stickere de avertizare vizibile vor acționa ca un alt factor de descurajare pentru hoți.

Sfaturi de securitate pentru casa stickere 78

În plus, camerele de supraveghere sunt o securitate în plus și vă pot avertiza despre mișcare sau, în unele cazuri, despre zgomote neobișnuite și vă oferă dovezi video care ar putea fi utile pentru poliție sau firma de asigurări.