Secryptor, criptează fişierele înainte de sincronizarea cu Dropbox

Asigurarea că datele și informațiile de o anumită importanță sunt sigure și departe de orice ochi curios este de o importanță fundamentală pentru mulți utilizatori și mai ales pentru cei care au ales să se bazeze pe Dropbox pentru arhivarea fișierelor.

sincronizarea cu Dropbox Secryptor

Pentru a vă asigura că totul stocat în Dropbox este sigur și că este inaccesibil pentru terți, este posibil să utilizați un software special ca Secryptor, criptează fişierele înainte de sincronizarea cu Dropbox foarte ușor și sigur.

Acest program, complet gratuit și compatibil cu Windows și Mac, vă permite să criptați fișierele înainte de a fi sincronizate pe Dropbox care acționează atât cu, cât și fără conexiune la internet.

Dintre fișierele selectate, o copie criptată este produsă utilizând standardul AES de 256 de biți. Fișierele criptate sunt caracterizate de extensia SKT personalizată care garantează deschiderea și afișarea numai și exclusiv prin Secryptor.

Datorită integrării cu Dropbox, software-ul vă permite să criptați fișierele care vor fi încărcate în bine cunoscutul serviciu de stocare în cloud, fără a fi necesar să porniți în mod necesar acesta din urmă pe computerul vostru. Doar faceți clic pe butonul File Encrypt atașat la interfața de utilizator Secryptor, selectați fișierul de pe calculatorul în care doriți să acționați, indicați dosarul de destinație, introduceți parola dorită și așteptați să aibă loc codarea. Bineînțeles, timpul necesar pentru efectuarea operației de codare depinde de dimensiunea fișierului.

Pentru a decripta un fișier, este suficient să dați clic pe butonul Decrypt File, să selectați fișierul SKT din folderul calculatorului și să tastați parola asociată.

Download | Secryptor

Secryptor, criptează fişierele înainte de sincronizarea cu Dropbox
4.5 (11) 89.09%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *