Schimbă planurile de alimentare în Windows 10

Schimbă planurile de alimentare în Windows 10. În acest articol vom vorbi despre cum puteți schimba planurile de alimentare pe un laptop cu Windows 10.

Schimbă planurile de alimentare în Windows 10

Windows 10 are planuri multiple de a gestiona bateria laptopului. Există diferite moduri, cum ar fi balanced, power saver, high performance etc pentru a obține mai multă performanță de la bateria laptopului atunci când utilizați Windows 10 ca sistem de operare. Pentru a comuta planul de alimentare în Windows 10, trebuie să deschideți setările de alimentare din Control Panel sau direct din setări și să îl schimbați.

Această opțiune de schimbare nu este o opțiune foarte ușoară, mai ales când schimbați planurile de alimentare destul de des într-o zi. Aici este utilă o aplicație gratuită cum ar fi PowerPlanSwitcher.

Aplicație care schimbă planurile de alimentare în Windows 10

Aplicația PowerPlanSwitcher este oferită de Windows în Magazinul Store, care, atunci când este instalată, oferă o opțiune ușoară de schimbare a planurilor de alimentare direct din bara de aplicații.

Schimbă planurile de alimentare în Windows 10

Puteți instala aplicația gratuit din Magazinul Windows Store (link-ul pentru download îl găsiți mai jos). Odată instalată, rulați aplicația și puteți vedea o pictogramă a adaptorului de alimentare în bara de aplicații. Când faceți click pe această pictogramă, puteți vedea diferite moduri disponibile și puteți comuta cu ușurință între ele direct din bara de aplicații fără a fi nevoie să accesați setările din Windows.

De asemenea, aplicația poate comuta automat planurile de alimentare când conectați PC-ul la sursa de alimentare.

aplicatie de schimbat planurile de alimentare

Caracteristici PowerPlanSwitcher

  • Stil flyout pentru Windows10, care permite modificarea schemelor pentru planurile de alimentare (foarte rapid și simplu)
  • Abilitatea de a limita schemele de planificare implicite în Windows
  • Schimbarea automată a schemelor atunci când adaptorul este deconectat/conectat (sau dezactivat în mod implicit)
  • Pornire automată cu Windows-ul
  • Accesarea cu comenzi rapide (Shift + Win + L)
  • Setările pot fi modificate cu un simplu click direct din bara de aplicații

PowerPlanSwitcher este o aplicație foarte utilă care vă permite să comutați între setările de alimentare din Windows 10. Pentru download accesați site-ul oficial Microsoft.

Dacă nu știți cum să transferați poze de pe un telefon pe altul, avem un articol care vă poate fi de folos. Transfer poze de pe un telefon pe altul Android sau iPhone.