Transfer poze de pe un telefon pe altul iPhone sau Android

Transfer poze de pe un telefon pe altul Android sau iPhone. Vom vorbi despre cel mai simplu mod de mutare poze din iPhone sau Android pe alt telefon.

Transfer poze de pe un telefon pe altul Android sau iPhone

Este important să vă asigurați că nu pierdeți nicio fotografie prețioasă atunci când treceți la utilizarea unui nou telefon. Deci, în acest articol vă vom explica cum să faceți acest lucru în siguranță, cu ajutorul aplicației Google Photo.

Cum transfer poze de pe un telefon pe altul?

  • Descărcați aplicația Google Photo pe dispozitiv.
  • După ce vă conectați la contul vostru Google, aplicația va încărca automat toate fotografiile și videoclipurile voastre în cloud. Acest lucru poate dura ceva timp, în funcție de numărul de fotografii și videoclipuri pe care le aveți.
  • După ce ați terminat, puteți să porniți telefonul nou și să descărcați aplicația Google Photo.
  • Conectați-vă la contul vostru Google pe noul dispozitiv și veți putea vedea toate fotografiile afișate în cadrul aplicației.
  • Pentru a descărca fotografiile pe telefon, selectați-le în aplicație și atingeți cele trei puncte orizontale aliniate în colțul din dreapta sus. Apăsând pe acestea se va deschide un meniu, cu opțiunea Save to device. Atingeți această opțiune pentru a salva imaginile pe telefon.

Cum transfer poze de pe un telefon pe altul

Puteți, de asemenea, să utilizați Google Photos pe calculator sau laptop și să încărcați imaginile în telefon, aplicația pentru PC o puteți descărca de pe site-ul Google Photos.

Aceasta va crea automat o copie de rezervă la anumite foldere de pe PC-ul sau laptopul vostru unde se găsesc de obicei fotografii și videoclipuri, cum ar fi Biblioteca iPhoto, Biblioteca Apple Photos, sau imaginile pentru desktop. Puteți, de asemenea, să creați și să evidențiați foldere noi, care vor fi copiate, astfel încât să puteți încărca pe telefon ceea ce doriți.

Prin încărcarea fotografiilor și a videoclipurilor în cloud, puteți fi siguri că vor rămâne în siguranță. Acestea vor fi, de asemenea, disponibile pentru download pe mai multe telefoane, tablete sau computere.

Dacă nu știți cum puteți muta mesajele de pe un telefon pe altul, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum să faceți acest lucru. Mutare mesaje de pe un telefon pe altul.