Schimbă automat wallpaper-ul pe desktop cu BingSnap

Schimbă automat wallpaper-ul pe desktop cu BingSnap. Vom vorbi despre un program care pune automat o imagine de fundal pe desktop.

Schimbă automat wallpaper-ul pe desktop cu BingSnap

Bing, motorul de căutare de la Microsoft este bine cunoscut pentru wallpapere (imagini de fundal) atractive, care sunt actualizate zilnic. În fiecare zi când deschideți motorul de căutare Bing.com puteți vedea un wallpaper nou.

Deci, dacă ați utilizat motorul de căutare Bing, ar trebui să știți deja, că acesta oferă imagini de fundal de calitate. Dacă doriți să descărcați și să utilizați aceste imagini de fundal pe desktop-ul Windows, atunci programul gratuit BingSnap este perfect pentru voi.

Program care schimbă automat wallpaper-ul pe desktop

BingSnap schimbă în mod automat wallpaper-ul pe desktop cu cel care este utilizat de Bing. După ce instalați programul, puteți obține wallpapere zilnic pe desktop direct de la motorul de căutare Bing. Programul îl puteți personaliza cum doriți, țara pentru wallpapere etc. Setările le puteți face foarte rapid deoarece pictograma programului o veți găsi în bara de activități.

De asemenea, puteți selecta folderul în care doriți să fie salvate imaginile. Toate imaginile descărcate vor fi salvate în folderul selectat, în cazul în care doriți să le utilizați ulterior.

BingSnap este complet gratuit și este compatibil cu Windows 10 / 8 / 7 / Vista. Pentru download acest program care schimbă automat wallpaper-ul pe desktop, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now (din partea stângă pe pagină).

După ce faceți click, veți vedea o fereastră de tip pop-up, va trebui să faceți click pe External mirror 1 pentru a salva fișierul pe calculator sau laptop.

Pentru a instala programul faceți dublu click pe BingSnap.exe, în fereastra care apere selectați Standard instalation și faceți click pe Next apoi pe Install.

Dacă ați ajuns în acest articol cu ideea de a descarca wallpapere pentru telefon, avem un articol separat cu site-uri și aplicații pentru wallpaper. Wallpaper imagini de fundal pentru telefon Android/iPhone.