Schimbă automat statusul la Skype pe PC sau laptop

Schimbă automat statusul la contul Skype pe PC sau laptop. Foarte mulți utilizatori folosește Skype pentru, a vorbi cu prietenii, rudele și colegii de muncă, dar și pentru a efectua apeluri video.

Pentru a îmbunătăți caracteristicile deja prezente în Skype, mulți programatori au creat programe speciale, datorită cărora se poate schimba automat statusul la contul Skype.

Schimbă automat statusul la Skype pe PC sau laptop

Acesta este cazul programului Skype Status Changer, un program complet gratuit, open source care se poate folosi fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să vă schimbați automat statusul la contul Skype de la Online la Ocupat.

De exemplu, dacă aveți deschis Skype, și în același timp vizionați un film cu VLC Media Player, Skype Status Change va trece statusul automat la Ocupat.

La dispoziția utilizatorului, există un panou de setare special (se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol) din care se poate specifica programele și serviciile preferate care odată folosite ,programul va schimba statusul automat la Skype.

Când rulați pentru prima dată Skype Status Changer, Skype va porni automat. Apoi programul va intra în bara de activități, iar pentru a îl folosi va trebui să faceți clic pe el.

De asemenea Skype Status Changer este un program destul de mic, care nu necesită instalare pe PC sau laptop, după ce îl descărcați pe PC sau laptop faceți dublu clic pe el și îl puteți folosi fără nicio problema.

Pentru a descărca acest program care schimbă automat statusul la contul Skype pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul sourceforge și faceți clic pe butonul Download din partea stângă pe pagină.

Iar dacă doriți să folosiți Skype pe un Chromebook, și nu știți cum, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum se poate folosi Skype pe Chromebook.