Cum se poate folosi Skype pe Chromebook

Chromebookurile sunt minunate la foarte multe lucruri. Acestea sunt o alternativă ieftină la multe laptop-uri, iar stocarea lor este în mare parte bazată pe cloud pentru o mai mare comoditate. Puteți să le utilizați pentru toate nevoile , dar dacă doriți să utilizați Skype pe Chromebook, este o problemă.

Cum se utilizează Skype pe Chromebook

Google și Microsoft sunt rivali, drept urmare, aplicația Skype nu este disponibilă pentru utilizatorii de Chromebook.Asta nu înseamnă că nu puteți utiliza Skype pe Chromebook, totuși, nu puteți descărca aplicația.

Înainte de a continua să citiți, merită menționat faptul că sunt disponibile mai multe opțiuni de chat video prietenoase Chromebookului. Cu toate acestea, dacă voi și prietenii sau familia v-ați obișnuit cu chat-urile Skype, s-ar putea să vă faceți mai mult să încercați să-i convingeți pe toți să schimbe contul.

Iată cum să utilizați Skype pe Chromebook:

  • Deschideți browserul Chrome.
  • Mergeți pe site-ul Skype.
  • Conectați-vă utilizând numele de utilizator (sau contul de e-mail sau numărul de telefon) și parola.

Cum se utilizează Skype pe Chromebook log in

Odată ce v-ați conectat, gata. Acum sunteți pregătiți să utilizați Skype pentru a discuta cu prietenii, pentru a utiliza video, pentru a adăuga contacte noi și pentru orice altceva .

Probleme cu Skype ? Aveți vreo alternativă pe care doriți să o utilizați pentru chat video ? Spuneți-ne în comentarii.