Schimbă acțiunea tastelor Scroll Lock, Insert și Pause

Schimbă acțiunea tastelor Scroll Lock, Insert și Pause. Împreună cu tastele utilizate pentru a tasta text, numere și semne de punctuație, unele comenzi pot varia în funcție de tastatura utilizată. Unele taste, în majoritatea cazurilor nu sunt utilizate sau, totuși, sunt utilizate într-un mod neregulat.

Schimbă acțiunea tastelor Scroll Lock, Insert și Pause

Ținând cont de aceasta, s-ar putea dovedi că este foarte util să recurgem la utilizarea unui instrument prin care să personalizăm utilizarea tastelor specifice în funcție de diferitele nevoi.

În acest caz, chiar dacă pe Omulbun.com am mai vorbit despre programe datorită cărora puteți personaliza utilizarea comenzilor de la tastatură, dacă căutați un instrument simplu, și capabil pentru a vă crește imediat productivitatea, atunci puteți încerca un program cum ar fi Power copy.

Program care schimbă acțiunea tastelor Scroll Lock, Insert și Pause

Power copy este un program gratuit, și este compatibil cu aproape toate sistemele de operare Windows, este ușor de utilizat și este foarte mic (991 KB), care, odată pornit, oferă utilizatorilor opțiuni speciale și utile datorită cărora este posibil să modificați acțiunea tastelor de la tastatură.

Mai exact, Power Copy vă permite să schimbați acțiunea tastelor Scroll Lock, Insert și Pause.

Cu programul Power Copy, tastele respective pot fi folosite pentru a efectua alte operațiuni. Mai exact, tastele Scroll Lock și Pause vă vor permite să copiați și să lipiți, în timp ce tasta Insert vă va permite să opriți calculatorul, să reporniți Windows-ul, să vă deconectați de la contul pe care îl folosiți sau să opriți monitorul.

Când apăsați tasta Insert va fi afișat un meniu special din care va fi posibil să alegeți operația pe care doriți să o efectuați (una dintre cele enumerate mai sus). Din păcate, programul este compatibil doar cu următoarele sisteme operative: Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Download Power Copy

Pentru download programul Power Copy, accesați site-ul
(thefreewindows.com/13146/power-copy-paste/). Pe pagina programului în partea de jos, dați click pe link-ul Download Power Copy, pe pagina care se deschide așteptați câteva secunde și salvați arhiva PowerCopy.zip pe calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia, pe pagina programului dați click pe Download Now (în partea stângă sus), iar pe pagina care se deschide dați click pe Softpedia Secure Download (US) și salvați fișierul PowerCopy.zip pe calculator.

Dacă căutați un program simplu pentru criptare mesaje sau imagini în fișiere MIDI, aruncați o privire la un articol separat. Criptare text și imagini în fișiere MIDI.