Criptare text și imagini în fișiere MIDI

Criptare text și imagini în fișiere MIDI. Transferul datelor importante de la un calculator la altul poate fi foarte riscant. De fapt, nu este atât de rar să auzim despre furtul de date sau, despre accesul neautorizat la informații de o anumită importanță, situație care apare mai ales atunci când dintr-un motiv sau altul se folosește partajarea fișierelor între mai mulți utilizatori.

Criptare text și imagini în fișiere MIDI

Ținând cont de toate acestea, dacă căutați un program prin care puteți transfera date în siguranță, puteți lua în considerare ideea de a utiliza un instrument special, cum ar fi CipherTune.

Program criptare text și imagini în fișiere MIDI

CipherTune este un program complet gratuit și este compatibil cu sistemele de operare Windows XP și Windows 7 (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care, odată utilizat, vă permite să criptați text și imagini făcându-le să apară în ochii altora ca fișiere MIDI.

Fișierele MIDI generate de programul CipherTune conțin aparent muzică și pot fi redate fără probleme pe orice player media fără a detecta conținutul criptat. Pentru a vizualiza conținutul real al fișierelor MIDI criptate, prin urmare, va fi necesar să utilizați din nou programul CipherTune.

Pentru fiecare fișier criptat, trebuie creată o parolă specifică pentru a fi introdusă în fereastra CipherTune la momentul potrivit și prin care poate fi vizualizat conținutul real al fișierelor MIDI.

CipherTune are o interfață de utilizator simplă și foarte ușor de înțeles și din care, în funcție de nevoile diferite, va fi posibilă criptarea textului, copierea și lipirea acestuia în zona corespunzătoare și setarea opțiunilor de criptare sau, alternativ, puteți cripta imagini (rețineți că pentru moment sunt acceptate doar imaginile în format JPG și PNG). Sunt recomandate imaginile JPEG pentru o procesare mai rapidă.

Dacă doriți să criptați un text, trebuie doar să-l copiați și să-l lipiți în program, alegeți metoda de criptare și generați fișierul Midi care va fi partajat cu prietenii. O metodă excelentă dacă doriți să trimiteți mesaje sau imagini cu iubita sau iubitul, fără ca nimeni să aibă acces la aceste informații.

Caracteristici CipherTune

  • Complet gratuit
  • Compatibil cu Windows atât pe 32 cât și pe 64 biți dar și cu MacOS
  • Suport pentru imagini JPG și PNG
  • Posibilitatea de a genera fișiere MIDI care conțin imagini sau texte
  • Interfață de utilizator foarte simplă

Pentru download accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now, în fereastra care apare pe ecran dați click pe Softpedia Secure Download (US) sau External mirror 1 și salvați arhiva CipherTune_Win08.zip în calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de la această adresă: (kenjikojima.com/cipherTune/). Pe pagina programului, dedesubt la butonul Donate, dacă rulați Windows dați click pe link-ul Windows CipherTune Version 08, dacă rulați MacOS, dați click pe link-ul MacOS CipherTune Version 08, și salvați arhiva CipherTune_Win08-2.zip în calculator.

Chiar și fișierele text le puteți proteja cu parolă, pentru mai multe detalii vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Protejare fișiere text cu parolă.