Scanare rețele Wireless cu semnal bun WiScan

Scanare rețele Wireless pentru semnal bun cu WiScan. Vom vorbi despre un program cu care puteți scana și găsi rețele Wi-Fi cu semnal bun.

Scanare rețele Wireless cu semnal bun WiScan

Există numeroase hotspot-uri Wi-Fi gratuite în întreaga lume și atunci când călătoriți sau sunteți într-o altă locație și doriți să căutați rețele Wi-Fi cu semnal puternic, atunci ar trebui să încercați programul WiScan. Nu este vorba numai de un scaner de rețele Wi-Fi, de asemenea programul arată și rețelele disponibile pe baza semnalului puternic.

Program pentru scanare rețele Wireless

WiScan este un program portabil pentru Windows, care poate scana rețelele Wi-Fi din apropiere și vă oferă toate detaliile despre rețelele wireless. Programul poate scana atât banda de 2,4 gHz, cât și 5 gHz, în funcție de capacitățile adaptorului de rețea wireless al PC-ului vostru.

După cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, acesta poate arăta puterea rețelei și, de asemenea, vă va arăta dacă rețeaua are o bandă de 2,4gHz sau 5gHz.

Caracteristicile programului WiScan:

  • Raportează toate punctele de acces Wi-Fi disponibile pe ambele benzi, în funcție de hardware-ul vostru.
  • Punctele de conexiune Wi-Fi sunt afișate grafic după canalul și intensitatea semnalului.
  • Informațiile de diagnosticare sunt afișate pentru toate rețelele (SSID) disponibile.
  • Culorile disting punctul de acces conectat de alte puncte de acces din aceeași rețea și puncte de acces în rețelele din apropiere.
  • Suportă mai multe adaptoare de rețea wireless pe același computer.
  • Programul poate fi setat pentru scanarea automată a rețelelor.

Caracteristicile programului WiScan

Programul este compatibil cu Windows Vista sau versiuni mai noi de Windows și necesită, Net framework 4.0 sau o versiune ulterioară. De asemenea, programul este disponibil și ca versiune portabilă. Pentru download acest program de scanare rețele Wireless cu semnal bun, accesați site-ul groupwyse și faceți click pe Windows installer (.msi) for Recent Files Scanner.

Dacă căutați un program care să schimbe automat wallpaper-ul pe desktop, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Schimbă automat wallpaper-ul pe desktop cu BingSnap.