Scanare coduri QR sau cod de bare cu telefonul Android

Telefonul vostru este capabil să citească coduri QR și coduri de bare, dar aveți nevoie de aplicația potrivită. Scanare coduri QR sau cod de bare cu telefonul Android.

Telefonul smartphone are capacitatea de a citi ambele coduri QR (care vă vor duce automat la o adresă URL a site-ului web), precum și scanarea unui cod de bare pentru a afișa informații despre produs, cum ar fi compararea prețurilor și recenziile utilizatorilor. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația potrivită și apoi să îndreptați camera foto spre coduri.

Scanare coduri QR sau cod de bare cu telefonul Android

Mai întâi de toate ar trebui să spunem că există tone de aplicații care pretind că fac acest lucru și că multe dintre ele sunt foarte bune. În scopul acestui tutorial am ales două aplicații populare pe care le cunoaștem și le instalăm pe un telefon Android. Veți găsi aplicații similare gratuite pentru iPhone în App Store.

Scanare coduri QR cu Telefonul Android

  1. Descărcați QR Code Reader din Google Play
  2. Lansați QR Code Reader
  3. Permiteți permisiunii aplicației să facă fotografii și să înregistreze videoclipuri
  4. Punctați camera telefonului la codul QR, astfel încât acesta să stea în interiorul pătratului afișat pe ecran
  5. Aplicația va citi codul QR și va oferi un link către site-ul web asociat

Scanare cod de bare cu Telefonul Android

  1. Descărcați Barcode Scanner din Google Play
  2. Lansați Barcode Scanner
  3. Poziționați camera telefonului astfel încât linia verde afișată pe ecran să ruleze orizontal pe un cod de bare al produsului
  4. Selectați căutarea de produse sau căutarea pe Web în funcție de informațiile pe care doriți să le descoperiți

Deși sunt mult mai multe aplicații pe Google Play care spune că ar face acest lucru aceste două sunt printre cele mai folosite de către utilizatori de telefoane Android.Dar puteți oricănd sa încercați și alte aplicații de acest gen și vedeți cu care va acomodați mai repede.

Comments 3