Salvează poze de pe Facebook pe telefon sau PC

Salvează poze de pe Facebook pe telefon sau PC. În acest acest articol vom vorbi despre cum se descarcă poze de pe Facebook pe calculator sau telefon.

Salvează poze de pe Facebook pe telefon sau PC

Ați găsit o poză publicată pe Facebook și ați încercat în orice mod să o salvați pe dispozitiv. Din păcate, din moment ce nu sunteți foarte familiarizat cu lumea social media, nu ați reușit să vă atingeți obiectivul. Am ghicit? Nu vă faceți griji, în acest articol o să vă explic cum puteți descărca pozele de pe Facebook.

Vede cineva dacă descarc o poză de pe Facebook?

Vede cineva dacă salvez o poză de pe Facebook

Intenția voastră este să descărcați poze de pe Facebook, dar, înainte de a începe descărcarea, doriți să știți dacă proprietarul va fi înștiințat despre acest lucru, nu? Nu vă faceți griji: proprietarul pozelor nu primește nicio notificare cu privire la salvarea pozelor de către alte persoane și nu are posibilitatea de a bloca această activitate (cu excepția de a limita afișarea albumelor din setările de confidențialitate Facebook).

De fapt, Facebook nu numai că nu vă permite să dezactivați funcția de salvare a pozelor și să nu mai fie vizibilă pentru alții, dar, de asemenea, nu vă permite să monitorizați sau să urmăriți orice activitate din profilul vostru de Facebook, inclusiv să salvați pozele la alte persoane.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să descărcați o imagine publicată de alte persoane, vă recomand să contactați în mod privat utilizatorul în cauză și să solicitați permisiunea pentru descărcare (chiar dacă numai pentru utilizare privată). Dacă intenționați să partajați imaginea la rândul vostru, puteți avea probleme din cauza drepturilor de autor.

Descarcă poze de pe Facebook pe telefon

Procedura de salvare a pozelor de pe Facebook pe telefon este rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația Facebook care este disponibilă pentru dispozitive Android sau iOS, să deschideți poza de interes și să alegeți opțiunea de descărcare. Mai jos vă voi explica totul în detaliu.

Salvează poze de pe Facebook pe Android

Salvează poze de pe Facebook pe Android

Dacă doriți să salvați o poză de pe Facebook cu Android, luați-vă dispozitivul, porniți aplicația și, dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la contul vostru.

Acum, deschideți poza pe care doriți să o salvați, apăsând pe ea; apăsați pe pictograma celor trei puncte vizibile în partea dreaptă sus, și atingeți pe opțiunea Salvează în telefon din meniul care apare în partea de jos: mesajul Fotografia a fost salvată pe acest dispozitiv va confirma salvarea cu succes.

Pentru a vizualiza fotografia pe care tocmai ați descărcat-o, lansați aplicația Galerie (sau Foto în funcție de dispozitivul Android pe care îl aveți), accesați albumul Toate fotografiile sau albumul Facebook și atingeți pe fotografia salvată.

Salvează poze de pe Facebook pe iPhone

Pentru a salva poze de pe Facebook pe iPhone (și iPad), porniți aplicația Facebook, apăsând pe pictograma acesteia (F alb pe un fundal albastru) de pe ecranul de pornire și, dacă nu ați setat accesul automat, conectați-vă la contul vostru.

Acum, indiferent dacă fotografia pe care doriți să o salvați a fost publicată de prietenul/cunoștința voastră sau este disponibilă pe o pagină/grup de Facebook, apăsați pe ea, astfel încât să o puteți vedea, atingeți pe pictograma cu trei puncte și alegeți opțiunea de salvare din meniul care apare.

Dacă totul a mers corect, mesajul că poza a fost salvată va confirma descărcarea cu succes. Imaginea în cauză va fi disponibilă în aplicația Foto de pe iPhone (sau iPad).

Salvează poze de pe Facebook pe PC

cum salvezi pozele de pe Facebook pe PC sau laptop

Preferați să descărcați fotografii de pe Facebook folosind calculatorul? În acest caz, dacă aveți un PC cu Windows 10, porniți aplicația Facebook, faceți click pe fotografia pe care doriți să o salvați și faceți click pe Opțiuni, apoi alegeți opțiunea Descarcă din meniul care apare, apoi faceți click pe butonul de salvare.

Dacă aveți un computer cu o versiune anterioară de Windows sau aveți un Mac, tot ce trebuie să faceți pentru a descărca fotografii de pe Facebook pe PC este să porniți browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga pe internet pentru a vă conecta la pagina principală de Facebook.

După aceea, faceți click pe fotografia pe care doriți să o salvați, alegeți elementul Opțiuni vizibil în partea de jos și faceți click pe opțiunea Descarcă, pentru a porni descărcarea.

De asemenea, poate vă interesează și cum puteți securiza conul de Facebook. Securizare cont Facebook pentru o protecție mai bună.