Salvează capturile de ecran pe PC

Salvează capturile de ecran pe PC. Cine administrează un blog este conștient de faptul că, în majoritatea cazurilor, cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie ceva și că introducerea screenshot-urilor poate fi cu siguranță foarte utilă pentru a simplifica înțelegerea conținutului.

Salvează capturile de ecran pe PC

În acest caz, utilizarea screenshot-urilor este foarte recomandată, în special tuturor celor care gestionează un blog. Pentru a captura ecranul PC-ului, este posibil să utilizați programe gratuite sau să folosiți funcțiile speciale din Windows.

Dacă totuși, nu sunteți mulțumiți de programele pe care le-aţi încercat până acum, puteți încerca și programul Screen Sniper.

Program care salvează capturile de ecran pe PC

Screen Sniper este un program gratuit și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) și vă permite să salvați capturile de ecran, apăsând pur și simplu o tastă rapidă specială.

Tasta de comandă rapidă care poate fi utilizată poate fi aleasă de utilizator din secțiunea Settings din fereastra programului, toate imaginile capturate pot fi salvate pe calculator folosind diferite formate, cum ar fi JPEG, PNG, GIF, TIF și BMP, de asemenea puteți selecta și calitatea imaginilor.

Suportul pentru clipboard vă permite să salvați mai multe imagini în clipboard pentru a le putea lipi pe toate instantaneu. Din meniul Clipboard din secțiunea Settings din fereastra programului, puteți alege dacă tăiați sau copiați fișierele.

Din secțiunea Options din fereastra programului, va fi posibil să alegeți dacă rulați programul la pornirea sistemului, dacă activați sau nu notificările audio și video și dacă capturați sau nu cursorul mouse-ului în capturile de ecran.

Download Screen Sniper

Download Screen Sniper

Pentru download acest program care salvează capturile de ecran accesați site-ul softpedia. Pe pagina programului, dați click pe butonul Download Now (butonul îl găsiți în partea stângă sus) apoi în fereastra care apare pe ecran dați click pe Softpedia Secure Download (US), așteptați 5 secunde și salvați fișierul screensniper_2.2.exe pe calculator. După descărcarea programului, dați dublu click pe fișierul ..exe și urmați instrucțiunile de instalare (Install/Finish).