Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații

Salvează datele mobile cu aceste 5 aplicații. Unul dintre lucrurile pe care îngrijorează toți utilizatorii de Android este salvarea cât mai multor date mobile.

Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații

Există o mulțime de aplicații care pretind că vă salvează datele mobile, dar care dintre acestea sunt cele mai bune? Următoarele aplicații sunt cele mai utilizate aplicații care vă ajută să salvați datele mobile și să economisiți ceva bani.

Opera Max Data Manager

Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații Opera Data Manager

În afară de protejarea confidențialității ca și VPN, Opera Max Data Manager salvează și datele mobile. Salvează datele mobile deoarece aplicațiile trebuie să treacă prin serverele Opera care comprimă datele.

Deci, veți ajunge la date comprimate care vă ajută să salvați datele mobile. Acesta poate monitoriza orice aplicație pe care o aveți pe telefon și puteți, de asemenea, să blocați orice aplicație care accesează datele mobile / WiFi.

De asemenea, vă poate controla Wi-Fi-ul și vă poate spune câte KB utilizează fiecare aplicație. În fila Confidențialitate, puteți vedea ce aplicații reprezintă un risc și care nu.

My Data Manager

Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații My Data Manager

Cu 5 milioane de descărcări, My Data Manager este una dintre cele mai populare aplicații de salvare a datelor de pe Google Play. Vă poate urmări utilizarea pe rețeaua Wi-Fi, și mobil. Există de asemenea posibilitatea de a monitoriza apelurile, astfel încât să știți cât timp ați vorbit la telefon.

De asemenea, puteți vedea ce aplicații utilizează cele mai multe date, este posibil să monitorizați cât de multe date mobile utilizează alți membri din familie. Există o altă opțiune în care puteți adăuga detaliile despre ce planificați pe telefonul mobil, pentru a obține informații mai personalizate despre modul în care puteți salva mai multe date mobile.

Puteți seta o alarmă personalizată, astfel încât să știți când sunteți aproape de a atinge limita.  Alarma se poate configura pentru Wi-Fi, și Roaming. Aplicația este ușor de utilizat și are o interfață minunată.

Apus Browser

Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații Apus Browser

Apus Browser are caracteristicile de care aveți nevoie pentru a salva cât mai multe date mobile posibil. De exemplu, puteți seta astfel încât să nu se încarce nicio imagine, economisind destule date mobile.

De asemenea, puteți salva lățimea de bandă utilizând funcția Speed. Ceea ce face această caracteristică este faptul că comprimă datele , dar diminuează calitatea imaginii. Puteți avea chiar o experiență bună de navigare pe o rețea 2G, dar sperăm că veți folosi întotdeauna 4G.

Browserul Apus poate bloca și anunțurile și vă puteți  bucura și de jocurile HTML 5 prin funcția Mod de joc. De asemenea, poate suporta șapte motoare de căutare și dispune de alte funcții utile, cum ar fi căutarea vocală, modul de noapte, controlul gesturilor și multe altele.

DataEye

Salvează datele mobile pe Android cu aceste 5 aplicații Data Eye

DataEye vă permite să decideți ce aplicații au acces la datele mobile. În fila Control, puteți vedea ce aplicații sunt deschise și mai jos, toate aplicațiile pe care le puteți bloca. După ce le blocați, acele aplicații nu vor mai putea accesa datele mobile.

În fila Usage, puteți vedea ce aplicații utilizează cele mai multe date mobile . Aplicația vă poate oferi aceleași informații, chiar dacă sunteți pe Wi-Fi.

Puteți vedea primele zece aplicații care utilizează cea mai mare rețea Wi-Fi, astfel încât să  decideți dacă le instalați sau nu. Este o aplicație excelentă, și ușor de folosit.

Salvează datele mobile cu Internet Speed Meter Lite

Internet Speed

Aplicația  Internet Speed Meter Lite este diferită de toate aplicațiile din această listă. Aplicația este gratuită și vă oferă actualizări de viteză în timp real în bara de stare a telefonului.

De asemenea, primiți notificări privind utilizarea traficului și vă oferă statistici privind datele Wi-Fi și mobile într-un tabel organizat. Când instalați aplicația pentru prima oară, veți vedea exact același lucru ca în imaginea de mai sus.

Dacă căutați aplicații de recuperat pozele șterse din telefon, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații de recuperat poze șterse din telefon