Resetare calculator sau laptop prin repornire

Resetare calculator sau laptop prin repornire. Atunci când un calculator sau laptop este utilizat de mai mulți utilizatori ca administrator, gestionarea acestuia ar putea deveni o problemă reală.

Resetare calculator sau laptop prin repornire

Dacă sunteți nevoiți să împărtășiți PC-ul cu alți utilizatori cu siguranță știți cât de greu poate fi și, în același timp, cât de enervant este cu programele nedorite, barele de instrumente enervante și așa mai departe.

Pentru a face față situației în cauză, puteți folosi un program special cum ar fi Reboot Restore Rx.

Reboot Restore Rx este un program complet gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), acesta vă permite să restaurați sistemul de operare într-o stare anterioară prin simpla repornire.

În timpul procesului de instalare a programului, utilizatorul trebuie să indice unitățile de hard disk care urmează să fie restaurate după ce sistemul a fost repornit, astfel încât dacă toate datele de pe hard disk sunt șterse, acestea vor fi restaurate fără probleme.

Reboot Restore Rx, pentru a satisface diverse nevoi de utilizator, vă permite să creați puncte de restaurare pentru mai multe unități, dar nu vă permite să creați o restaurare separată pentru fiecare unitate.

Programul este accesibil direct din tava de sistem Windows, din care este posibilă dezactivarea opțiunii de resetare la repornire prin eliminarea elementului corespunzător din meniul contextual afișat după ce faceți clic dreapta pe pictogramă.

Dacă selectați Restore on Reboot, veți vedea o fereastră pentru a confirma că setările curente ale sistemului de operare au fost salvate pentru restaurare.

Resetare calculator sau laptop

Resetare calculator sau laptop prin repornire Reboot Restore Rx

Pentru a descărca acest program de resetare calculator sau laptop prin repornire, va trebui să vă conectați la acest link pe site-ul horizondatasys, apoi să faceți clic pe butonul Download Now.

Alternativ, programul îl puteți descărca și de pe site-ul Softpedia.

Când fișierul exe este descărcat pe PC sau laptop faceți dublu clic pe el și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să generați miniaturi din imagini, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Generează miniaturi din imagini direct dintr-un folder.