Generează miniaturi din imagini direct dintr-un folder

Generează miniaturi din imagini direct dintr-un folder. Cine dintre cititorii de pe Omulbun.com caută o resursă prin care să afișeze și să prezinte într-o cantitate practică și rapidă mai multe imagini, atunci poate încerca un program special precum Snap2IMG, acesta poate fi cu siguranță foarte util în acest caz.

Generează miniaturi din imagini direct dintr-un folder

Snap2IMG este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este folosit, permite crearea foilor de miniaturi pentru imagini, o funcție care este deosebit de utilă în circumstanțe diferite, permițând utilizatorului să selecteze modul dorit din cele propuse.

Miniaturile pot fi create într-o multitudine de moduri diferite prin acționarea de pe interfața programului Snap2IMG.

Snap2IMG vă permite să selectați directorul sursă, care conține toate imaginile care vor fi create în miniaturi, apoi să alegeți dacă doriți să folosiți numai fișierele conținute în folderul indicat sau chiar cele prezente în orice sub-dosare, apoi puteți salva fișierele în format JPEG sau PNG.

Pe lângă faptul că puteți efectua operațiile în cauză, Snap2IMG vă permite, de asemenea, să specificați spațierea verticală și orizontală între miniaturi, de a adăuga informații textuale, cum ar fi data sau antetul, și de a indica tipul de font și destinație de plasare.

Pentru toate miniaturile este posibil să adăugați margini care să indice grosimea și culoarea lor. Chiar și culoarea pagini la miniatură poate fi personalizată cu una dorită, și înainte de a salva puteți previzualiza ceea ce ați făcut.

Pentru a descărca acest program care generează miniaturi din imagini, conectați-vă la site-ul Rlvision și faceți clic pe butonul Download. Pe pagina care se deschide va trebui să selectați din lista programelor Snap2IMG, sau faceți clic direct pe Download din partea dreaptă.

Când fișierul este descărcat pe PC sau laptop va trebui să extrageți arhiva Snap2IMG.zip, apoi faceți dublu clic pe fișierul …exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă căutați un client pentru e-mail, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows.