Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows

Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows. Cine deține mai mult de o adresă de poștă electronică va fi cu siguranță de acord că folosirea unui client bun prin care, poate gestiona cu ușurință e-mailurile este foarte util.

Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows

Dintre instrumentele utilizate în acest scop, există mai multe, atât gratuite, cât și la plată, în primul rând, în ceea ce privește Windows, Outlook.

Cine căuta un instrument suplimentar pentru a-și gestiona cu ușurință e-mailurile, atunci ar putea lua în considerare ideea de a folosi programul MailBird.

Acesta este un nou client de e-mail pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), care elimină dezordinea din adresele de e-mail și se caracterizează printr-un design curat, extrem de atractiv și cuprinzător, și butoane simple pentru a efectua toate cele mai variate operațiuni.

De asemenea MailBird poate fi conectat la contul de Facebook.

În acest fel, imaginea voastră de profil este adăugată în adresa de e-mail, iar celelalte sunt afișate dacă primiți mesaje de la prietenii din Facebook.

Toate e-mailurile pot fi organizate prin aplicarea de etichete colorate, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință mai târziu folosind filtrele corespunzătoare.

Secțiunea dedicată pentru compunerea mesajelor include, toate cele care sunt cele mai clasice opțiuni de formatare a textului, împreună cu comanda prin care se atașează fișierele.

Printre alte caracteristici interesante ale serviciului MailBird nu lipsește abilitatea de a utiliza comenzi rapide de la tastatură, inclusiv cele de la Gmail, și de a îmbunătăți clientul adăugând aplicații speciale, cum ar fi, de exemplu, Dropbox, Google Drive și multe altele.

Pentru a descărca acest client de e-mail pentru poșta electronică, conectați-vă la site-ul softpedia și apoi faceți clic pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină. Când fișierul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe MailBrind_Setup.exe, și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să transformați documente PDF în RTF, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Transformă documente PDF în fișiere RTF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *