Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows

Client de e-mail pentru poșta electronică în Windows. Cine deține mai mult de o adresă de poștă electronică va fi cu siguranță de acord că folosirea unui client bun prin care, poate gestiona cu ușurință e-mailurile este foarte util.

Cel mai bun client de e-mail pentru poșta electronică în Windows

Dintre instrumentele utilizate în acest scop, există mai multe, atât gratuite, cât și la plată, în primul rând, în ceea ce privește Windows, Outlook.

Cine caută un program suplimentar pentru a-și gestiona cu ușurință e-mailurile, atunci ar putea lua în considerare ideea de a folosi programul MailBird.

Client de e-mail pentru poșta electronică

MailBird este un nou client de e-mail pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), care elimină dezordinea din adresele de e-mail și se caracterizează printr-un design curat, extrem de atractiv și cuprinzător, și butoane simple pentru a efectua toate cele mai variate operațiuni. De asemenea MailBird poate fi conectat la contul de Facebook.

În acest fel, imaginea voastră de profil este adăugată în adresa de e-mail, iar celelalte sunt afișate dacă primiți mesaje de la prietenii din Facebook.

Toate e-mailurile pot fi organizate prin aplicarea de etichete colorate, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință mai târziu folosind filtrele corespunzătoare.

Secțiunea dedicată pentru compunerea mesajelor include, toate cele care sunt cele mai clasice opțiuni de formatare a textului, împreună cu comanda prin care se atașează fișierele.

Printre alte caracteristici interesante ale serviciului MailBird nu lipsește abilitatea de a utiliza comenzi rapide de la tastatură, inclusiv cele de la Gmail, și de a îmbunătăți clientul adăugând aplicații speciale, cum ar fi, de exemplu, Dropbox, Google Drive și multe altele.

Pentru a descărca acest client de e-mail pentru poșta electronică, accesați site-ul softpedia și apoi faceți click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină. Când fișierul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu click pe MailBrind_Setup.exe, și urmați instrucțiunile de instalare.

Alți clienți de e-mail pentru poșta electronică

Dacă căutați alternative la MailBird, mai jos găsiți alți clienți de e-mail pentru poșta electronică.

TouchMail

TouchMail este un client de e-mail extrem de atrăgător din punct de vedere vizual, și a fost actualizat pentru dispozitive touchscreen. TouchMail acceptă toate serviciile de e-mail. De asemenea, afișează și organizează fișiere și foldere într-un mod inteligent pentru a satisface nevoile utilizatorului. Acest client de e-mail este foarte ușor de utilizat, motiv pentru care îl pun pe locul al doilea în această listă. În plus, este total gratuit.

Caracteristici TouchMail:

 • Interfața grafică foarte frumoasă și intuitivă.
 • Suport pentru servicii de e-mail, cum ar fi Gmail, Outlook și Yahoo! Mail.
 • Compatibilitate cu dispozitive touchscreen, dar este disponibil și într-o versiune pentru dispozitive tradiționale.
 • Sincronizare extrem de ușoară cu orice cont de e-mail.
 • Notificări push pentru sosirea noilor e-mailuri.

eM Client

Acest client de e-mail simplu și funcțional este disponibil pentru Windows XP, Vista, 7, 8 și Windows 10. Acceptă toate serviciile de e-mail importante precum Gmail, Outlook, iCloud, și oferă o versiune gratuită cu funcționalitate limitată, dar poate fi ok pentru unii utilizatori.

Caracteristici eM Client:

 • Instrumente de traducere integrate.
 • Criptarea mesajelor.
 • Gestionarea contactelor, caracteristică care vă permite să le găsiți și să le căutați cu ușurință.
 • Verificarea ortografică.
 • Opțiunea touchscreen pentru a adapta interfața pe smartphone-uri și tablete.
 • Instrument de căutare rapid și inteligent pentru căutarea rapidă a anumitor mesaje sau atașamente.

Opera Mail

Înainte de a intra în analiza caracteristicilor Opera Mail, trebuie să stiti că, acest serviciu nu mai este actualizat. Cu toate acestea, este încă disponibil pentru download și este considerat de către unii utilizatori ca fiind cel mai bun client de e-mail pentru Windows. Una dintre cele mai bune caracteristici este clasificarea intuitivă a e-mailurilor.

Caracteristici Opera Mail:

 • Sistem excelent de etichetare și clasificare, cu căsuța poștală în centru și foldere individuale pentru fiecare cont.
 • Număr nelimitat de conturi care pot fi conectate.
 • Opțiuni de conexiune securizată.

Mozilla Thunderbird

Acest client de e-mail este disponibil gratuit atât pentru Windows, cât și pentru Mac și oferă o gamă incredibilă de caracteristici utile pentru filtrare, căutare, arhivare a e-mailurilor, precum și caracteristici de securitate care îl fac cel mai bun serviciu de gestionare a e-mailurilor (potrivit unora).

Odată instalat, puteți începe imediat să gestionați e-mailurile și contactele. Mozilla Thunderbird oferă, de asemenea, o opțiune pentru tracking și menține spamul sub control datorită filtrelor sale speciale.

Caracteristici Mozilla Thunderbird:

 • Număr nelimitat de conturi pentru conectare.
 • Disponibilitate pentru extensii și pluginuri ușor de descărcat.
 • Posibilitatea de a crea un cont de e-mail personalizat.

Polymail

Polymail a devenit unul dintre cei mai populari clienți de e-mail pentru Mac. În plus față de interfața grafică curată și ușoară, instrumentele de securitate disponibile pentru fiecare sistem de operare și funcția de urmărire s-au dovedit de ajutor pentru succesul său. Acest client de e-mail pentru poșta electronică suportă servicii de e-mail cum ar fi Google, Outlook, iCloud și Yahoo.

Caracteristici Polymail:

 • Opțiune pentru a ascunde mesajele.
 • Notificare când fiecare e-mail este deschis, când este citit și descărcat.
 • Opțiune pentru gestionarea timpului și a productivității.
 • Actualizări pentru îmbunătățire.

Dacă doriți să transformați documente PDF în RTF, avem un articol care vă poate fi de folos. Transformă documente PDF în fișiere RTF.