Reglează volumul automat în funcție de oră

Reglează volumul automat în funcție de oră. Reglarea volumului pe un PC sau laptop în funcție de oră, poate fi foarte util pentru multi utilizatori. Vom vorbi despre un program gratuit care poate regla volumul automat în funcție de ora stabilită.

Reglează volumul automat în funcție de oră

Pentru a seta volumul automat în funcție de oră pe un PC sau laptop, utilizatori știu că nu este posibil din Windows, bineînțeles acest lucru se poate face manual sau cu programe speciale.

Printre diversele programe pentru scopul în cauză Speaker Locker este cu siguranță un program de remarcat.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este folosit, permite setarea automată a nivelului de volum în funcție de oră.

Prin urmare, utilizatorul poate seta diferite ore în timpul zilei când volumul trebuie să fie mai tare sau mai încet, având de asemenea posibilitatea de a activa oprirea în anumite momente.

Speaker Locker are o interfață de utilizator nu chiar așa simplă, mai presus de toate, nu este foarte modernă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, dar acest lucru nu împiedică o utilizare rapidă și imediată.

Pentru fiecare opțiune puteți alege între trei niveluri diferite (Lower than, Greater than sau Exactly) dar și volumul sistemului.

În partea inferioară în fereastra programului există o serie de comenzi care, dacă sunt selectate, pot împiedica orice altă aplicație să intervină în volum când Speaker Locker este activat, pentru a ascunde pictograma software din zona de notificare Windows și pentru a proteja setările utilizând o parolă.

Pentru a descărca acest program care reglează volumul automat în funcție de oră, conectați-vă la site-ul oficial a programului și faceți clic pe butonul Download Now. După ce ați descărcat și instalat programul, puteți seta nivelul de volum pentru orice oră.

Dacă căutați programe de înregistrat muzică, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe pentru înregistrat muzică pe calculator.