Reglare volum la fișiere audio și video

Reglare volum la fișiere audio și video. Vi s-a întâmplat vreodată să reglați volumul la fișiere de muzică MP3 sau video? Cu siguranță da!

Reglare volum la fișiere audio și video

Pentru a face față acestui tip de situație în mod simplu și eficient, este posibil să utilizați un program special și destul de util, cum ar fi Audio Amplifier Free. Despre ce este vorba? O să aflați imediat!

Program pentru reglare volum la fișiere audio și video

Audio Amplifier Free este un program gratuit care poate fi utilizat fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care odată ce este folosit vă permite să amplificați volumul unei piese audio sau video și, de asemenea, pentru a regla nivelul acestora.

Programul este capabil să acționeze asupra tuturor extensiilor de fișiere comune, cum ar fi, de exemplu, AVI, MP4, FLV, MPG, WMV, MP3 și multe altele.

Utilizarea programului este foarte simplă și nu necesită cunoștințe speciale pentru utilizator. După pornirea programului Audio Amplifier, trebuie doar să faceți click pe butonul Load Audio or Video File, astfel încât să puteți selecta fișierul pe care doriți să acționați. Când fișierul a fost încărcat, informațiile sale vor fi afișate în partea stângă în fereastra programului.

În partea dreaptă a ferestrei există un buton care vă permite să reglați nivelul volumului într-un interval cuprins între 0% și 1000%, 100% este valoarea implicită. Pentru a regla procentul, puteți utiliza cele două butoane de tip săgeată.

Evident, trebuie să știți că creșterea a volumului nu va îmbunătăți nimic la acel fișier, ci, dimpotrivă, acest lucru distorsionează melodia și nu veți putea auzi melodia clar. Pentru a începe procesul de reglare trebuie să faceți click pe Amplify, alegeți numele și folderul destinație și așteptați finalizarea procedurii (de obicei durează câteva secunde).

Download Audio Amplifier Free

Pentru download acest program de reglare volum la fișiere MP3 și video, accesați site-ul dandans.com/Audio-Amplifier-Pro.htm, dați click pe butonul Free Download, și salvați fișierul AudioAmplifierPro.zip pe calculator sau laptop.

reglare volum Audio Amplifier Free

Chiar și de pe site-ul softpedia puteți descărca programul, când accesați această pagină, dați click pe butonul Download Now (de obicei ar trebui să îl găsiți în partea stângă pe pagină). După ce dați click pe butonul Download Now, veți vedea o fereastră transparentă de tip pop-up, dați click pe Softpedia Secure Download (US), apoi așteptați 5 secunde și salvați fișierul AudioAmplifierFree.zip pe calculator sau laptop.

Dacă vă întrebați cum puteți să înregistrați audio pe iPhone fără o aplicație suplimentară, vă sfătuiesc să citiți: Înregistrare audio pe iPhone cu sau fără aplicație.