Refresh automat la o pagină web Chrome sau Mozilla

Reîmprospătează refresh automat la o pagină web în browser Chrome sau Mozilla. Foarte des trebuie să dați refresh la o pagină web pentru a vedea dacă există conținut nou. Ar putea fi util pentru un articol care include actualizări, sau pur și simplu pentru pagina de Acasă a unui site.

Refresh automat la o pagină web Chrome sau Mozilla

Unele site-uri web decid să implementeze această tehnică în mod implicit, forțând utilizatorul să suporte aceste refresh-uri (reîmprospătări) automate, chiar dacă citește un articol. Nu vă recomandăm să folosiți această metodă dacă aveți un site, vizitatori vor găsi instrumentele adecvate dacă vor să reîmprospăteze automat paginile web.

Cu această ocazie vă recomandăm un program gratuit care vă permite să monitorizați o pagină web prin reîmprospătarea acesteia automat, la intervale regulate de timp.

Vom vorbi despre programul gratuit Auto Web Refresh, care oferă caracteristici simple, dar utile. După ce îl descărcați, îl puteți lansa și apoi veți vedea o fereastră de browser suplimentară care apare cu o filă deschisă, aici aveți posibilitatea să setați opțiunile programului pentru a da refresh la o pagină web.

Primul spațiu este dedicat inserării link-ului care trebuie monitorizat, în timp ce de mai jos puteți seta secundele pentru a reîmprospăta pagina web. În cele din urmă, puteți apăsa „Ok” și începeți monitorizarea. Fila va rămâne deschisă cu pagina web care va include alte opțiuni, de fapt, dacă dați clic pe „File” puteți schimba adresa URL care urmează să fie monitorizată, să faceți refresh automat la pagină, sau să blocați reîmprospătarea paginii.

În partea dreaptă sus în fereastră, puteți vedea secundele setate între diferite intervale și, de asemenea, o numărătoare inversă care arată timpul rămas pentru a reîmprospăta site-ul.

Pentru a descărca acest program care face refresh automat la o pagină web în browser, Chrome sau Mozilla, conectați-vă la site-ul Daanav, și faceți clic pe link-ul Download.

Dacă căutați o aplicație pentru prognoza meteo pentru un PC sau laptop cu Windows 8, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicație meteo vremea pe calculator în Windows 8.