Aplicație meteo vremea pe calculator în Windows 8

Aplicație meteo vremea pe calculator în Windows 8. Dacă căutați o aplicație meteo pentru PC sau laptop cu Windows 8, sunteți în locul potrivit.

Aplicație meteo vremea pe calculator în Windows 8

Deci, dacă folosiți sistemul operativ Windows 8 pe PC sau laptop și nu ați găsit încă o aplicație care să vă satisfacă pe deplin, puteți încerca Breezy.

Aceasta este o aplicație gratuită care poate fi descărcată direct din Windows Store, care, odată ce este instalată, vă permite să vedeți previziunile meteo printr-o interfață minimă de utilizator și într-un stil perfect cu Windows 8, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a vedea previziunile meteo, atât cele actuale, cât și cele din următoarele cinci zile, deschideți pur și simplu aplicația prezentă în ecranul de pornire.

În funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, interfața poate fi afișată atât în dimensiuni mari, cât și mici.

Aplicația funcționează prin identificarea automată a poziției curente și apoi furnizează informații despre condițiile meteorologice, și temperatură, în grade Fahrenheit sau Celsius. Prognoza meteo este indicată de indicatori specifici, cu o scurtă descriere.

Rețineți că aplicația poate fi utilizată fără nici un fel de problemă atât pe Windows 8, cât și pe Windows RT.

Pentru a descărca această aplicație meteo vremea pe calculator în Windows 8, conectați-vă la site-ul Microsoft. Nu uitați că pentru a instala aplicația pe PC sau laptop va trebui să aveți un cont Microsoft.

Dacă nu aveți un cont Microsoft puteți crea unul. Faceți clic pe Conectare în partea dreaptă sus pe pagină. Pe pagina care se deschide va trebui să introduceți numărul de telefon sau e-mailul (asta dacă aveți deja un cont Microsoft).

Pentru a crea un cont faceți clic pe Nu aveți un cont? Creați unul! Apoi introduceți datele personale (parola, e-mail, număr de telefon).

Un alt program pentru prognoza meteo pe calculator sau laptop cu Windows 8, găsiți aici. Program pentru prognoza meteo pe calculator.