Program pentru prognoza meteo pe calculator Download

Program pentru prognoza meteo pe calculator Download. Este bine de ținut cont de prognoza meteo indiferent de anotimp. Dacă sunteți în căutarea unui program pentru acest lucru sunteți în locul potrivit. Programe de acest gen sunt o mulțime pe internet, dar dacă nu ați găsit până acum unul pe placul vostru și rulați ca sistem operativ Windows 8, atunci puteți încerca WeatherFlow.

Program pentru prognoza meteo pe calculator Download

WeatherFlow este un program gratuit, compatibil cu Windows 8 și Windows RT acesta poate fi descărcat direct de pe Windows Store, care, odată ce este instalat, vă permite să urmăriți prognoza meteo oferind utilizatorilor o întreagă serie de animații minunate, acestea se schimbă dinamic în funcție de condițiile meteorologice și locația geografică.

Programul WeatherFlow este capabil să furnizeze informații despre prognoza meteorologică în funcție de intervalul de timp și peste 80 de mii de locații din lume.

WeatherFlow oferă informații privind temperatura curentă, temperatura minimă și maximă, viteza vântului, orarul așteptat al răsăritului și apusul soarelui, intensitatea razelor UV, intensitatea precipitațiilor și multe altele.

WeatherFlow vă permite și să vedeți prognozele meteo zilnice, cele pentru următoarele 24 de ore și cele pentru următoarele cinci zile.

În cele din urmă, WeatherFlow vă permite să adăugați dale de pe ecranul de pornire care arată prognoza meteo pentru locații geografice specifice, o caracteristică foarte interesantă și care vă permite să accesați informațiile furnizate de aplicație fără a fi nevoie să o deschideți.

Pentru a descărca acest program pentru prognoza meteo pe calculator, va trebui să vă conectați la site-ul Microsoft și să faceți clic pe butonul Download Now pe pagină. După ce ați descărcat fișierul .exe faceți dublu clic pe el și urmați instrucțiunile pentru instalare.

Dacă căutați un calculator cu mai multe funcții ca cel din Windows 8, avem un articol care vă poate fi de folos aici. 5 calculatoare într-unul singur pentru Windows 8.