5 calculatoare într-unul singur pentru Windows 8

5 calculatoare într-unul singur pentru Windows 8. Deși Windows 8 este echipat, în mod implicit, cu o serie întreagă de aplicații și resurse prin care să realizeze cele mai multe dintre cele mai frecvente operațiuni, este posibil ca unii utilizatori doresc să folosească programe suplimentare pentru acest lucru.

5 calculatoare într-unul singur pentru Windows 8

De exemplu, în versiunea sistemului de operare Windows 8, un calculator este disponibil în mod implicit, dar cine are nevoie de un instrument care include un număr mai mare de funcții și, în același timp, să se poate integra fără probleme cu interfața din Windows 8 ar putea căuta aplicații suplimentare în Windows Store.

În acest caz, aplicația Calculator² este cu siguranță foarte interesantă, și bună de folosit.

Calculator² este o aplicație gratuită, care poate fi descărcată direct de pe Windows Store și este compatibilă cu Windows 8, care, după cum puteți observa în imaginea de la începutul acestui articol, este configurat ca un calculator inteligent, și perfect cu interfața de utilizator a sistemului.

Datorită aplicației Calculator2 este posibil să aveți acces la 5 tipuri diferite de calculatoare direct dintr-un singur instrument.

Calculatoarele integrate în Calculator² sunt de bază, științifice, care acționează ca un convertor valutar, sau poate fi folosit ca un convertor de unități și pentru programatori.

Pentru fiecare tip de calculator există multe funcții suplimentare utile.

Calculator² are butoane mari pentru a simplifica și accelera procesul de scriere, dar puteți efectua și calcule direct de pe tastatură.

Rețineți că Calculator² este o aplicație gratuită, dar include anunțuri publicitare care pot fi eliminate prin efectuarea unei achiziții în aplicație.

Pentru a descărca aceste 5 calculatoare într-unul singur, conectați-vă la site-ul Microsoft și faceți clic pe butonul Get dedesubt la Free+, pentru a începe descărcarea pe PC sau laptop. După ce ați descărcat aplicația, faceți dublu clic pe …exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă căutați un program de lipit melodii MP3, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de lipit/unit melodii MP3 intre ele nu online.