Program de lipit/unit melodii MP3 intre ele nu online

Program de lipit/unit melodii MP3 intre ele nu online. Dacă sunteți în căutarea unui program de lipit mai multe melodii MP3 sunteți în locul potrivit. Pe internet sunt multe programe care vă ajută să faceți acest lucru, dar puține permit să puneți taguri personalizate ID3.

Program de lipit/unit melodii MP3 intre ele nu online

Noi vom vorbi despre un program gratuit care nu doar lipește melodiile intre ele, acesta oferă utilizatorilor și posibilitatea de a pune taguri personalizate. Dacă nu ați găsit un program care să efectueze o operațiune de acest tip, puteți încerca programul gratuit Meda MP3 Joiner.

Program de lipit/unit melodii MP3 intre ele

Meda MP3 Joiner este un program gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care odată instalat vă permite să lipiți mai multe fișiere MP3 într-un singur fișier, astfel încât să le puteți reda fără întreruperi. Tot în fereastra programului veți vedea funcția tag editor care vă permite să puneți taguri iD3 la fișierele MP3 create.

Programul Meda MP3 Joiner are o interfață de utilizator foarte simplă, și poate fi folosit și de utilizatorii cu mai puțină experientă (acest lucru se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol).

În fereastra programului puteți să trageți fișierele MP3 pe care doriți să le lipiți, sau puteți folosi butonul Add. După ce ați adăugat fișierele dorite, pur și simplu faceți clic pe butonul Merge, apoi va începe lipirea melodiilor intre ele.

De menționat este faptul că programul în timpul procesului de lipire, nu decodifică sau re-codifică fișierele MP3, astfel încât melodiile să nu piardă calitatea originală.

Pentru a adăuga taguri ID3 va trebui să accesați meniul File (această opțiune va trebui activată din setările programului Preferences). Apoi puteți adăuga taguri la fișiere cum ar fi albumul, artistul, titlul etc.

Pentru a folosi acest program de lipit/unit melodii MP3 intre ele, va trebui să mergeți pe site-ul softpedia și să faceți clic pe butonul Download Now, pentru a începe descărcarea pe PC sau laptop. După ce ați descărcat programul urmați instrucțiunile de instalare.

Desigur dacă programul Meda MP3 Joiner nu este pe placul vostru, puteți folosi alte programe cum ar fi: Audacity, Direct MP3 Joiner, MP3 Splitter Joiner sau Shuangs Audio Joiner.

Dacă nu știți cum să încărcați mai multe videoclipuri simultan pe Youtube, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum încarci mai multe videoclipuri pe Youtube.