Redimensionează și convertește imagini și păstrează metadatele

Redimensionează și convertește imagini și păstrează metadatele. Având în vedere varietatea de dispozitive utilizate pentru a fotografia și, de asemenea, luând în considerare gama largă de programe utilizate pentru vizualizare, având la îndemână un instrument cu care să redimensionați și să convertiți imagini, cu siguranță poate fi foarte util în diferite circumstanțe.

Redimensionează și convertește imagini și păstrează metadatele

Există programe diferite în acest scop, unele sunt la plată iar altele sunt gratuite, noi vom vorbi despre un program gratuit care se numește PIXresizer.

Program care redimensionează și convertește imagini cu metadate

PIXresizer este un soft care poate fi folosit gratuit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) și vă permite să redimensionați și să convertiți imagini, și în același timp să păstrați metadatele relevante.

Programul face posibilă transformarea imaginilor în formate PNG, JPEG, BMP, GIF și TIFF, puteți lucra cu fotografii individuale sau, alternativ, puteți acționa pe mai multe simultan, aceasta este o caracteristică foarte utilă și economisește timp, mai ales dacă este necesar să folosiți mai multe imagini.

De asemenea, programul vă permite să redimensionați imaginile selectând din configurațiile disponibile sau, alternativ, puteți seta dimensiuni personalizate.

Toate imaginile redimensionate sunt salvate în locul ales de utilizator care poate fi setat din fereastra programului indicând de asemenea dacă este nevoie păstrarea datelor EXIF.

Programul, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, prezintă o interfață de utilizator destul de simplă împărțită în două file, una prin care puteți acționa asupra imaginilor individuale, cealaltă pentru efectuarea operațiunilor în batch.

Pentru download acest program care redimensionează și convertește imagini și în același timp vă permite să păstrați metadatele, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now. Alternativ, îl puteți descărca de la acest link.

Lista cu cele mai bune programe de redimensionat imagini pe Windows, MacOS și Linux .