Redimensionarea imaginilor cu Icecream Image Resizer

Printre programele folosite pentru redimensionarea imaginilor care merită să fie menționate pentru disponibilitatea unor funcții diferite de cele mai clasice, nu există nici o îndoială că Icecream Image Resizer nu ar fi un program bun pentru a face acest lucru.Redimensionarea imaginilor cu Icecream Image Resizer este foarte simplă,oricine  poate redimensiona imagini .

Redimensionarea imaginilor

Aceasta este o aplicație complet gratuită, utilizabilă fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și pe 64 de biți), cât și interfața este foarte plăcută și vă permite redimensionarea imaginilor pe baza presetărilor selectabile pentru un anumit scop, cum ar fi trimiterea prin e-mail sau utilizarea ca imagine de profil pe Facebook.

Programul vă permite să adăugați o singură imagine sau întregi dosare astfel încât să puteți edita toate fotografiile din interior.

Icecream Image Resizer sprijină, de asemenea, drag and drop și vă permite să acționați pe diferite formate de imagine, cum ar fi JPEG, JPG, PNG și TIFF.

Pentru a putea utiliza Icecream Image Resizer tot ce trebuie să faceți este să porniți software-ul, să selectați imaginea sau folderul imaginilor pe care doriți să acționați, să alegeți una dintre presetările disponibile din meniul Profile sau să introduceți o dimensiune personalizată, și să indicați folderul de ieșire utilizând secțiunea Save to: și faceți clic pe butonul verde Resize.

Rețineți că, în funcție de nevoile diferite, puteți alege să înlocuiți imaginea originală sau să creați un fișier nou.

Download | Icecream Image Resizer

Redimensionarea imaginilor cu Icecream Image Resizer
4.6 (11) 92.73%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *