Redimensionează imagini cu Icecream Image Resizer

Redimensionează imagini cu Icecream Image Resizer. Printre programele folosite pentru redimensionarea imaginilor care merită să fie menționate pentru disponibilitatea unor funcții diferite de cele mai clasice, nu există nicio îndoială că Icecream Image Resizer nu ar fi un program bun pentru a face acest lucru.

Redimensionează imagini cu Icecream Image Resizer

Redimensionarea imaginilor cu Icecream Image Resizer este foarte simplă, oricine poate redimensiona imagini, chiar și utilizatori mai puțin pricepuți.

Redimensionează imagini rapid cu Icecream Image Resizer

Icecream Image Resizer este un program de redimensionat imagini complet gratuit, programul poate fi utilizat fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), chiar și interfața este foarte plăcută și vă permite să redimensionați imagini pe baza presetărilor selectabile pentru un anumit scop, cum ar fi trimiterea prin e-mail sau utilizarea ca imagine de profil pe Facebook.

Programul vă permite să adăugați o singură imagine sau întregi dosare astfel încât să puteți edita toate imaginile din interior. Icecream Image Resizer sprijină, de asemenea, drag and drop și vă permite să acționați pe diferite formate de imagine, cum ar fi JPEG, JPG, PNG și TIFF.

Pentru a putea utiliza Icecream Image Resizer tot ce trebuie să faceți este să porniți software-ul, să selectați imaginea sau folderul imaginilor pe care doriți să acționați, să alegeți una dintre presetările disponibile din meniul Profile sau să introduceți o dimensiune personalizată, și să indicați folderul de ieșire utilizând secțiunea Save to: și faceți click pe butonul verde Resize.

Rețineți că, în funcție de nevoile diferite, puteți alege să înlocuiți imaginea originală sau să creați un fișier nou. Pentru download acest program care redimensionează imagini, accesați site-ul softpedia și faceți click pe Download Now. Veți vedea o fereastră de tip pop-up, va trebui să faceți click pe External mirror 1 pentru a salva fișierul pe calculator.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul icecreamapps. Pe pagina principală a programului va trebui să faceți click pe butonul Free Download.

Alte programe de redimensionat imagini

Dacă programul menționat mai sus nu este pe placul vostru, puteți încerca și alte programe pentru redimensionarea imaginilor. Mai jos găsiți câteva dintre cele care, în opinia noastră sunt cele mai bune programe de redimensionat imagini.

XnView MP

XnView MP este un program care poate fi folosit gratuit și este ușor de utilizat. Programul este disponibil pentru sisteme operative Windows, MacOS și Linux. Chiar dacă acest program este un vizualizator de imagini, vă permite să modificați imagini și să le convertiți în alte formate, și desigur să le redimensionați.

Programul este ușor de utilizat și are o interfață de utilizator simplă și ușor de înțeles. Dacă doriți să descărcați XnView MP pe calculator sau laptop accesați site-ul xnview și faceți click pe Setup Win 32bit sau Setup Win 64bit în funcție de sistemul vostru operativ.

După ce descărcați programul pe calculator, faceți dublu click pe XnViewMP-win.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Redimensionează imagini online

Dacă nu doriți să instalați programe pe calculator, puteți folosi un serviciu online precum Optimzilla. Acest serviciu online îl puteți folosi din browser (Mozilla, Chrome etc) pentru a redimensiona imagini.

Acest serviciu acceptă fișiere JPG și PNG și puteți lucra cu peste 20 de fișiere simultan. De asemenea, puteți regla calitatea formatului de ieșire și multe altele. Puteți accesa acest serviciu online de la acest link.

Dacă doriți lista completă cu programe de redimensionat imagini pe Windows, Mac sau linux, avem un articol separat cu cele mai bune programe de redimensionat imagini.