Recuperarea mesajelor șterse pe iPhone

Ați șters din greșeala mesajele de pe iPhone? Cu acest tutorial vă vom arăta cum se face recuperarea mesajelor șterse pe iPhone.

Ați pierdut sau șters mesaje importante de pe iPhone? Nu vă faceți griji, există trei modalități de a recupera mesajele șterse de pe un iPhone: utilizând iCloud, utilizând iTunes și utilizând o aplicație terță parte. Vă vom îndruma pas cu pas prin fiecare metodă asta pentru a vă recupera mesajele șterse de pe iPhone.

Într-adevăr, este posibil să puteți face acest lucru fără a recurge la ceva mai dificil decât recuperarea din rezervă vă recomandăm iTunes. Și în cel mai rău caz, este posibil să reușiți să recuperați acele mesaje utilizând o aplicație terță parte.

Citește și cum să blochezi cu parolă aplicațiile și folderele pe iPhone.

Recuperarea mesajelor șterse pe iPhone

Recuperează mesajele de pe iCloud

Dacă ați creat vreodată o copie de rezervă a iPhone-ului vostru pe iCloud sau iTunes, ar trebui să puteți recupera mesajele din iPhone din copia de rezervă.

 1. Conectați-vă la https://icloud.com cu ID-ul vostru Apple și parola
 2. Faceți clic pe Text Messages (dacă nu există mesajele nu au fost create copii de rezervă
 3. Dacă sunt acolo cautați mesajele de care aveți nevoie.
 4. Acum mergeți la iPhone și alegeți Settings, iCloud pe iPhone.
 5. Dezactivați mesajele text (sau asigurați-vă că sunt dezactivate). Știu că sună contraintuitiv, dar faceți asa.
 6. Veți vedea un pop-up. Selectați: „Keep on My iPhone„.
 7. Acum mergeți înapoi la mesaje.
 8. După câteva minute, mesajele șterse ar trebui să apară înapoi pe iPhone.

De asemenea, puteți încerca să restaurați iPhone-ul dintr-o copie de rezervă iCloud, dacă aveți făcuta una înainte de ștergerea mesajelor. Verificați Settings> General> Storage & iCloud Usage> Manage Storage.

Recuperează mesajele cu iTunes

Nu vă faceți griji dacă cu iCloud nu a funcționat. Avem două opțiuni suplimentare pentru a încerca. În primul rând, să încercăm să recuperăm mesajele șterse prin intermediul unui backup iTunes. Aceasta poate fi adesea cea mai bună cale.

Cu excepția cazului în care dezactivați opțiunea de sincronizare automată în iTunes, trebuie să fi creat o copie de rezervă de fiecare dată când sincronizați cu PC-ul sau cu un Mac.

 1. Conectați iPhone-ul la PC-ul cu care îl sincronizați. iTunes ar trebui să se deschidă (dacă nu, deschideți manual)
 2. Ar trebui să vedeți iPhone-ul vostru. Selectați-l
 3. Acum, alegeți „Restore backup
 4. Toate datele pe care le-ați copiat anterior vor înlocui acum datele de pe telefon. Va dura câteva minute. Atâta timp cât nu ați efectuat o copie de rezervă după ștergerea acestor mesaje, acestea ar trebui să apară acum pe telefon.

Recuperarea mesajelor șterse pe iPhone utilizând o aplicație terță parte

Dacă nici una dintre opțiunile de mai sus nu a funcționat, este timpul să mergem la aplicații terță. Ei bine, vă poate costa niște bani și nu există nici o garanție că va funcționa.

Nu am folosit niciunul dintre acestea, dar există și unele aplicații ale unor terțe părți care par să aibă o reputație bună online: PhoneRescue by iMobie, Enigma Recovery, WonderShare Dr.Fone for iOS, iMyFone D-Back Data și  Tenorshare iPhone Data Recovery.

Deoarece, chiar și după ce ați șters mesajele rămân pe telefon până când sunt suprascrise, ar trebui să puteți recupera mesajele șterse utilizând aceste utilitare (chiar și altele) dar nu există garanții.