Recuperare fișiere șterse de pe hard disk

Recuperare fișiere șterse de pe hard disk. Uneori se poate întâmpla să ștergeți în mod accidental fișiere sau foldere, în acest caz puteți accesa Coșul de gunoi și să recuperați fișierele eliminate.

Recuperare fișiere șterse de pe hard disk

În cazul în care Coșul de gunoi a fost golit, recuperarea fișierelor șterse accidental, devine o operație practic imposibilă de făcut.

Cu toate acestea, folosind un program special, cum ar fi 7-Data Recovery Suite, este posibil să recuperați fișierele șterse accidental.

Recuperare fișiere șterse

7-Data Recovery Suite, este un program care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să recuperați fișierele șterse din greșeală acționând simultan asupra mai multor elemente și punând la dispoziția utilizatorilor moduri diferite de recuperare a fișierelor.

7-Data Recovery Suite este capabil să recupereze fișiere de pe unitățile locale și dispozitivele de stocare amovibile, acționând asupra fișierelor cum ar fi: documente, e-mailuri, fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele, toate acesta cu doar câteva clicuri.

Când programul este rulat, va afișa o fereastră similară ca cea din imaginea de la începutul acestui articol, din care poate fi selectată una dintre cele patru opțiuni de recuperare disponibile.

În funcție de diferitele nevoi, este posibil să alegeți între opțiunea de recuperare a fișierelor eliminate, opțiunea pentru recuperarea completă a fișierelor, și opțiunea pentru recuperarea fișierelor de pe o partiție.

Toate fișierele care trebuie recuperate pot fi previzualizate, în așa fel încât utilizatori să se asigure că recuperează fișierele dorite.

Rețineți că programul 7-Data Recovery Suite este disponibil în două versiuni: o versiune gratuită, care vă permite să recuperați până la un maxim de 1 GB de fișiere și una la plată, ceea ce vă permite să recuperați fișiere fără restricții.

Pentru a descărca acest program de recuperat fișiere șterse de pe hard disk, conectați-vă la site-ul 7datarecovery și faceți clic pe butonul Free Download. Când procesul de descărcare este finalizat, faceți dublu clic pe fișierul .exe și urmați instrucțiunile pentru instalare.

Dacă cautați aplicații de recuperat pozele șterse pe un dispozitiv mobil, avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații de recuperat poze șterse din telefon.