Recuperare cont de TikTok

Recuperare cont de TikTok. Aveți probleme de conectare la contul vostru de TikTok pentru că nu vă amintiți datele de autentificare, sau contul vostru a fost blocat pe TikTok din cauza unui presupus comportament necorespunzător și doriți să recuperați contul? Ei bine, în acest caz, sunteți în locul potrivit! În acest articol despre, recuperare cont de TikTok, vă voi explica cum să vă recuperați contul de TikTok. Trebuie să știți că această operațiune, în marea majoritate a cazurilor, este absolut posibilă, cu excepția cazurilor în care doriți să recuperați un cont blocat sau șters, în ultimele două cazuri lucrurile sunt mai complicate, dar vă voi explica ce trebuie să faceți.

Informații despre recuperarea contului de TikTok

Înainte de a vă explica care este modul de recuperare cont de TikTok, vreau să vă ofer câteva informații importante pe care nu le puteți ignora înainte de a continua. Pentru a intra mai în detaliu în această problemă, trebuie să știți că, dacă contul vostru a fost blocat de TikTok, recuperarea acestuia va fi aproape imposibilă, cu excepția cazului în care puteți dovedi că cineva la preluat și la folosit în mod abuziv în locul vostru (dar acest lucru este destul de dificil de făcut).

De asemenea, nu este posibilă recuperarea unui cont care a fost șters de mai mult de 30 de zile, după cum se precizează în termenii de utilizare TikTok, „Odată ce alegeți să vă ștergeți contul, nu veți mai putea să îl reactivați sau să recuperați conținutul sau informațiile pe care le-ați adăugat”.

Recuperare cont de TikTok fără parolă

Recuperare cont de TikTok fără parolă

Mai întâi, vă voi explica care este modul de recuperare cont de TikTok fără parolă. Dacă ați pierdut/uitat parola de la contul vostru, trebuie să știți că recuperarea acesteia nu va fi deloc complicată. Pentru a proceda, deschideți aplicația TikTok pe telefonul sau tableta voastră Android sau iOS, atingeți butonul din dreapta jos și apoi atingeți pe butonul Înregistrare (în partea de jos).

Pe ecranul care se deschide, apăsați pe fila Conectare (situată în colțul din dreapta jos, sub titlul Aveți deja un cont?). Apăsați apoi pe butonul Utilizează telefonul/e-mailul/numele de utilizator, apăsați pe fila Email/nume de utilizator (în dreapta sus) și apăsați pe Ați uitat parola? situat sub formularul de conectare.

După ce ați făcut acest lucru, alegeți modul în care doriți să vă recuperați parola contului: Număr de telefon, dacă v-ați înregistrat cu numărul de telefon, sau E-mail, dacă v-ați înregistrat cu adresa de e-mail. În câmpul de text prevăzut, introduceți numărul de telefon sau adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pentru acest serviciu și atingeți pe butonul Trimitere cod sau Resetare, în funcție de opțiunea aleasă anterior.

Apoi, introduceți codul de verificare care v-a fost trimis prin SMS sau e-mail în câmpul de text corespunzător și apăsați butonul Enter de pe tastatura virtuală a telefonului. În cele din urmă, introduceți noua parolă pe care intenționați să o utilizați pe TikTok, setând una care să aibă între 8 și 20 de caractere și să fie formată din litere, cifre și caractere speciale. În cele din urmă, apăsați butonul Conectare și ați terminat!

Recuperare cont de TikTok fără e-mail

Recuperare cont de TikTok fără e-mail

Doriți să aflați care este modul de recuperare cont de TikTok fără e-mail? Ei bine, trebuie să știți că puteți face acest lucru atâta timp cât ați configurat și un număr de telefon mobil ca metodă de recuperare a contului înainte de a vă pierde acreditările de conectare sau de a vă aminti numele de utilizator.

Pentru a continua, deschideți aplicația TikTok pe telefonul sau tableta voastră Android sau iOS, apoi atingeți pe butonul din dreapta jos și apăsați pe butonul Înregistrare (în partea de jos a ecranului). Pe ecranul care se deschide, atingeți pe butonul Conectare din dreapta jos și apoi pe butonul Utilizează telefonul/e-mailul/numele utilizator.

După ce ați făcut acest lucru, dacă ați asociat un număr de telefon la contul vostru, lăsați selectată fila Telefon, introduceți numărul de telefon în câmpul de text furnizat și apăsați butonul Trimitere cod. Apoi, introduceți codul primit prin SMS în câmpul de text prevăzut, apăsați Enter pe tastatura telefonului și ați terminat. Ca prin magie vă veți recupera contul, chiar dacă nu vă mai amintiți adresa de e-mail asociată acestuia.

În schimb, dacă vă amintiți numele de utilizator, atingeți pe fila Email/Nume de utilizator (dreapta sus), introduceți numele de utilizator și parola în câmpurile de text corespunzătoare și apăsați pe butonul Conectare.

După ce v-ați recuperat contul, pentru a vedea cu ce adresă de e-mail v-ați înregistrat la TikTok, atingeți pe butonul Profil (în dreapta jos), atingeți pe pictograma cu trei puncte (în dreapta sus) și selectați Gestionarea contului. Veți putea astfel să vedeți adresa de e-mail (parțial ascunsă) cu care v-ați înregistrat și astfel veți putea da de urma acesteia.

Dacă doriți să modificați adresa de e-mail asociată contului vostru sau dacă doriți să fiți notificat pentru a putea afla despre ce adresă este vorba (dacă nu v-ați dat seama deja de acest lucru), atingeți pe rubrica E-mail din ecranul Administrare cont și apăsați pe Următorul.

Veți primi un mesaj la adresa de e-mail a contului vostru de TikTok, care vă va permite să aflați cu ce adresă ați creat contul: tastând codul primit în câmpul de text prevăzut și apăsând Enter pe tastatura dispozitivului utilizat, veți putea apoi să accesați formularul care vă permite să vă schimbați adresa de e-mail.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a accesa căsuța de e-mail asociată contului vostru, atingeți pe rubrica Nu puteți accesa adresa de e-mail? și, după ce introduceți codul care vă va fi trimis prin SMS (la numărul asociat profilului vostru), puteți proceda la schimbarea adresei, urmând instrucțiunile de mai sus.

Dacă nu v-ați setat numărul de telefon mobil ca metodă de recuperare a contului sau dacă nu vă amintiți numele de utilizator și, din această cauză nu ați reușit încă să vă conectați, puteți încerca să găsiți adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la TikTok.

Încercați să căutați e-mailuri de la TikTok pe adresele de e-mail pe care le aveți: dacă există mesaje de la platformă pe una dintre ele, este evident că aceea este adresa cu care v-ați înregistrat. Făcând acest lucru, veți putea să vă conectați din nou la contul vostru folosind-o pe aceasta din urmă.

În orice caz, dacă aveți în continuare probleme de acces, încercați să contactați TikTok, urmând instrucțiunile de la sfârșitul acestui articol.

Recuperare cont de TikTok blocat

Pentru recuperare cont de TikTok blocat, trebuie să știți că, dacă serviciul a avut motive întemeiate pentru al bloca, mă tem că nu puteți face prea multe. De exemplu, începând cu 9 februarie 2021, toate conturile aparținând copiilor sub 13 ani vor fi blocate automat.

Cu toate acestea, dacă credeți că ați fost victima unei erori, încercați să contactați TikTok la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

În mesajul vostru, specificați motivele pentru care considerați că blocarea contului vostru este nedreaptă și solicitați reactivarea acestuia. Din păcate, nu pot garanta că acest lucru va avea succes, dar nimic nu vă împiedică să încercați.

Recuperare cont de TikTok șters

Ați decis să vă ștergeți contul de TikTok, dar, regretând acum alegerea făcută, ați dori să încercați să îl recuperați? Ei bine, dacă v-ați șters contul cu mai puțin de 30 de zile în urmă, acest lucru este foarte ușor de făcut.

Pentru recuperare cont de TikTok șters în urmă cu mai puțin de 30 de zile, deschideți aplicația TikTok pe dispozitivul Android sau iOS, atingeți pe butonul Înregistrare (în centrul ecranului) și apăsați pe butonul Conectare (în dreapta jos). În continuare, conectați-vă la contul vostru, atingeți pe butonul Utilizează telefonul/e-mailul/numele de utilizator, vizibil pe ecran și alegeți dacă doriți să vă conectați cu numărul de telefon asociat contului vostru sau cu e-mailul sau numele de utilizator.

În primul caz, după ce selectați fila Telefon și introduceți numărul de telefon în câmpul de text corespunzător, apăsați butonul Trimitere cod. Introduceți apoi codul de verificare primit prin SMS în câmpul de text prevăzut și apăsați Enter pe tastatura dispozitivului utilizat. În caz contrar, dacă ați optat pentru acces prin e-mail sau nume de utilizator, după ce apăsați pe fila Email/Numele de utilizator (dreapta sus), introduceți datele de autentificare în câmpurile de text Email sau Nume de utilizator și Parolă și apăsați butonul Conectare pentru a vă conecta.

După ce v-ați logat, confirmați dorința de a reactiva contul TikTok pe care l-ați dezactivat anterior, atingând pe butonul Reactivare și ați terminat.

Ați șters contul de TikTok cu mai mult de 30 de zile în urmă? Îmi pare rău, dar, așa cum v-am spus deja la începutul articolului, din păcate, nu aveți cum să recuperați contul. Singurul lucru pe care îl puteți face este să vă creați un cont nou, dar, în mod clar, nu veți putea recupera conținutul pe care l-ați creat pe cel vechi.

Dacă nu ați reușit să rezolvați această problemă, vă sfătuiesc să contactați serviciul de asistență al rețelei de socializare, trimițând un mesaj la următoarea adresă de e-mail: [email protected]. În subiectul mesajului, specificați problema cu care vă confruntați (de exemplu, Dificultate în recuperarea contului TikTok), iar în corpul mesajului introduceți toate detaliile necesare, explicând situația și adăugând informații care pot fi urmărite până la contul vostru (de exemplu, numele vostru de utilizator, adresa de e-mail sau numărul de telefon cu care v-ați înregistrat etc). Sper că echipa de asistență TikTok vă poate oferi ajutorul de care aveți nevoie.