Pune watermark pe poze foarte ușor și simplu

Pune watermark pe poze foarte ușor și simplu. Pentru a genera și a adăuga un watermark/filigran personalizat imaginilor voastre, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special utilizat în acest scop. Printre acestea, Bytescout Watermarking este cu siguranță de remarcat.

Pune watermark pe poze foarte ușor și simplu

Watermarking este un program gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să adăugați un watermark la fotografiile voastre prin intermediul unui text sau al unui logo personalizat, selectând dintr-o gamă largă de presetări și oferte aveți posibilitatea de a face acest lucru prin acționarea în batch.

Bytescout Watermarking prezintă o interfață de utilizator simplă și foarte ușor de înțeles, se poate vedea deja acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol, iar funcționarea acestuia este la îndemâna tuturor.

Pentru a putea folosi programul Bytescout Watermarking, va trebui să selectați o singură imagine, sau dosare întregi. Toate fișierele selectate sunt afișate ca o listă în partea stângă a ferestrei software. Selectând o anumită imagine din listă, o puteți previzualiza.

Dacă faceți clic pe butonul Next, veți afișa toate presetările aplicației, din care puteți alege. Pentru fiecare presetare aveți posibilitatea de a configura setările.

Pentru a finaliza procedura, faceți clic din nou pe butonul Next, indicând un dosar de salvare și formatul în care doriți să salvați imaginea după adăugarea watermark-ului, alegând din JPEG, PNG, TIF, GIF și BMP apoi clic pe butonul Start! .

Trebuie specificat faptul că Bytescout Watermarking este de asemenea disponibil într-o versiune la plată, inclusiv unele caracteristici suplimentare. Pentru a descărca acest program care pune watermark pe poze foarte ușor și simplu, și să începeți să adăugați un watermark/filigran pe imagini va trebui să mergeți pe site-ul oficial la Bytescout .

Dacă doriți să comprimați imagini în format PNG fără să pierdeți calitatea, avem un articol despre acest subiect aici. Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea.