Protejarea unui document PDF cu PDF Anti-Copy

Protejarea unui document PDF cu PDF Anti-Copy. În acest articol vom vorbi despre un program care vă ajută să protejați documente PDF pe PC sau laptop.

Protejarea unui document PDF cu PDF Anti-Copy

Formatul PDF sau Portable Document Format este unul dintre cele mai populare formate disponibile pentru documente și este, de asemenea, unul dintre formatele utilizate cel mai mult pentru partajarea documentelor online și prin e-mailuri.

Deși sunt disponibile câteva caracteristici de securitate de bază pentru fișierele PDF, oricine deschide fișierul PDF poate copia textul și poate să-l convertească și în alte formate folosind instrumente online sau software instalat pe Windows. Vom vorbi despre un program care împedică copierea și conversia fișierelor PDF.

Program pentru protejarea unui document PDF

PDF Anti-Copy este un program freeware pentru Windows, care adaugă un nivel de securitate documentelor PDF, acesta împiedică copierea și conversia conținutului PDF în formate editabile.

Acest soft asigură faptul că atunci când distribuiți informații sensibile prin intermediul PDF-ului, acestea nu sunt copiate sau convertite în alte formate. PDF Anti-Copy este capabil să reproceseze toate cuvintele și graficele din paginile PDF pentru securizarea documentului PDF, fără a schimba formatul original de conținut.

Aceasta înseamnă că programul adaugă un strat suplimentar de securitate documentelor PDF.

Caracteristici PDF Anti-Copy:

  • Împedică copierea textului din fișiere PDF.
  • Blochează conversia în formate editabile precum MS Word, Excel, TXT etc.
  • Oferă protecție selectivă pe paginii.
  • Păstrează formatul PDF original și calitatea.

Program pentru protejarea unui document PDF - PDF Anti-Copy

Odată ce documentul vostru este procesat de acest instrument, conținutul important din documentul PDF poate fi vizualizat, dar nu va fi niciodată copiat și convertit în formate editabile, cum ar fi Word, Excel și TXT. Programul este gratuit (în versiunea de bază) și este disponibil și într-o versiune portabilă. PDF Anti-Copy este compatibil cu toate versiunile de Windows de la XP la Windows 10.

Pentru download acest program pentru protejarea unui document PDF, accesați site-ul oficial pdfanticopy și dați click pe DOWNLOAD PDF Anti-Copy V2.2 (13 MB – Installer/EXE) pentru versiunea de instalare pe PC. Pentru versiunea portabilă dați click pe Portable Version (19 MB – ZIP).

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina de descărcare dați click pe butonul Download Now, iar în fereastra de tip pop-up care apare click pe External mirror 1 și salvați fișierul pe PC sau laptop.

De menționat, este faptul că programul în versiunea gratuită pune un filigran pe documentele PDF procesate, pentru a elimina acest lucru va trebui să cumpărați versiunea Pro care costă 29,95 USD.

Dacă căutați programe pentru citirea documentelor PDF, avem un articol cu cele mai bune programe de citit documente PDF pe Windows sau Mac.