Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac

Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac. Dacă sunteți în căutarea unui program pentru karaoke, sunteți în locul potrivit. Mai ales dacă doriți să organizați o petrecere împreună cu prietenii și nu știți ce programe să descărcați pentru Mac sau Windows.

Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac

Mai jos vom enumera câteva programe pentru karaoke, iar voi alegeți care dintre ele este pe placul vostru. Cu un simplu clic veți ajunge direct pe pagina de Download, după descărcare și instalare puteți începe petrecerea.

Programe pentru karaoke: MidiCo

Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac midico

MidiCo este unul dintre cele mai avansate programe pentru karaoke mai ales dacă este vorba de un Mac. Acesta include un player de fișiere MIDI și KAR, un controler MIDI avansat, un mixer, un manager de redare și, desigur, o funcție de karaoke care afișează imagini sau video în timp ce arată cuvintele piesei.

Programul este la plată și costă 29.90 euro, dar este disponibil într-o versiune de încercare gratuită, care vă permite să testați toate funcțiile. Singura limitare este că piesele sunt întrerupte după două minute.

Pentru a descărca MidiCo pe Mac, conectați-vă la site-ul programului și apăsați butonul Download.

UltraStar Deluxe

Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac Ultrastar Deluxe

Un alt program de karaoke pentru Mac este UltraStar Deluxe. Acesta este un program sau, mai degrabă, un joc gratuit pentru karaoke care urmează stilul și funcționarea unor jocuri muzicale celebre, cum ar fi de exemplu, SingStar.

UltraStar Deluxe este compatibil nu numai cu MacOS, ci și cu alte sisteme de operare Windows și Linux.

Pentru a folosi programul UltraStar Deluxe, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să vă conectați la site-ul programului și să faceți clic pe link-ul Installer & Launcher, situat lângă cuvântul macOS. În pagina care se va deschide ulterior, faceți clic pe butonul Download Latest Version, pentru a începe descărcarea programului pe computer.

QMidi

Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac QMidi

QMidi este un player excelent al fișierelor MIDI și pentru karaoke pe un Mac, care vă permite să vizualizați versurile melodiilor sub formă de video. De asemenea, vă permite să creați playlisturi cu melodiile preferate și să redați mai multe tipuri de fișiere audio, inclusiv FLAC.

Programul este la plată, dar este disponibil într-o versiune gratuită de încercare, care vă permite să testați toate funcțiile pentru o perioadă de 30 de zile. Versiunile complete a programului sunt două: versiunea standard (care costă 14,99 euro) și versiunea Pro (care costă 34,99 euro).

Pentru a descărca QMidi pe Mac, conectați-vă mai întâi la site-ul programului, apoi faceți clic pe link-ul Download QMidi x.x.x care se află în partea de jos a paginii și așteptați ca descărcarea să înceapă automat. Dacă nu se întâmplă acest lucru, faceți clic pe Click here în noua pagină care a fost deschisă.

Dacă căutați programe pentru mixat muzică, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe pentru mixat muzica pentru DJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *