Programe pentru e-mail poșta electronică Windows

Programe pentru e-mail poșta electronică Mac sau Windows. Căutați un program pentru poșta electronică? Ei bine, indiferent dacă utilizați un PC cu Windows sau Mac, citiți în continuare acest articol și veți afla care sunt cele mai bune programe din această categorie.

Programe pentru e-mail poșta electronică Windows

Mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune programe pentru e-mail disponibile pentru Windows și MacOS (dar și pentru Android sau iPhone, deoarece multe dintre ele pot fi utilizate pe smartphone-uri și tablete). Pe scurt, dacă aveți un PC Windows sau un Mac, cu siguranță veți putea găsi un program potrivit.

Microsoft Outlook (Windows/Mac/mobil)

Programe pentru e-mail poșta electronică Windows Microsoft Outlook

Acesta este programul inclus în Microsoft Office, care permite nu numai gestionarea e-mailului și a contactelor. Microsoft Outlook este compatibil cu toate platformele: Windows, MacOS, Android, iOS și Windows Phone. Prețul său variază în funcție de cazuri: pentru telefon și tabletă este gratuit, iar pentru computer trebuie să cumpărați Microsoft Office 365 care include toate aplicațiile din pachetul Office.

Mozilla Thunderbird (Windows/Mac/Linux)

Programe pentru e-mail poșta electronică Windows Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird este unul dintre cele mai bune programe de e-mail. Acesta este compatibil cu Windows, MacOS și Linux. Un alt lucru foarte important de subliniat este faptul că Thunderbird suportă extensii. Aceasta înseamnă că funcționalitatea acestuia poate fi extinsă prin utilizarea componentelor suplimentare care pot fi descărcate gratuit de pe internet.

Putem spune că Mozilla Thunderbird este soluția perfectă pentru cei care caută un client de e-mail puternic și 100% gratuit. Interfața de utilizator nu este perfectă, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

MailBird (Windows)

Programe pentru e-mail poșta electronică Windows MailBird

MailBird este cea mai bună soluție pentru cei care caută un client de e-mail, modern și capabil să se integreze cu numeroase servicii externe. Programul are aplicații care vă permit să utilizați servicii cum ar fi Google Calendar pentru gestionarea calendarului, Facebook și WhatsApp pentru mesagerie și Dropbox pentru partajarea fișierelor fără a părăsi fereastra.

AirMail (Mac/mobil)

Programe pentru e-mail poșta electronică Windows AirMail

Oricine utilizează un Mac poate folosi Airmail acesta este unul dintre cei mai avansați clienți de e-mail pentru MacOS. Pe lângă faptul că este extrem de simplu de utilizat și are o interfață de utilizator care poate fi personalizată, acesta are și suport pentru numeroase servicii externe, precum Dropbox și Google Drive pentru stocarea în cloud, și partajarea de fișiere.

Airmail acceptă Gmail, iCloud, Outlook.com, Exchange, Yahoo! Mail, dar și alte servicii de poștă electronică care utilizează protocoale POP3 și IMAP. Vă permite să configurați simultan mai multe conturi și să folosiți mai multe funcții avansate, cum ar fi suportul pentru limbajul markup markdown extrem de popular, abilitatea de a seta mementouri pentru e-mailuri și de a programa e-mailurile.

Programul costă 9,99 euro, dar este disponibilă și o aplicație mobilă pentru iPhone și iPad, care costă 4,99 euro.

Dacă căutați programe de scris pe poze, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de scris pe poze pentru PC sau laptop.