Programe pentru drivere actualizare sau detectare

Programe pentru drivere actualizare sau detectare. Căutați un program de făcut update la drivere pe PC sau laptop? Ei bine, în acest articol vom enumera cele mai bune programe pentru drivere. Cu aceste programe puteți detecta driverele din PC sau laptop, să le actualizați, sau să le instalați.

Programe pentru drivere actualizare sau detectare

Dacă ați reinstalat Windows-ul recent pe PC sau laptop cu siguranță ați observat că nu aveți driverele instalate la placa video, placa de sunet, placa de rețea, sau alte periferice. Pentru a rezolva această problemă va trebui să utilizați un program special pentru drivere. Din lista de mai jos va trebui să alegeți programul care credeți că este pe placul vostru, apoi să îl descărcați și să îl instalați.

Programe pentru drivere: DriverIdentifier

Programe pentru drivere actualizare sau detectare DriverIdentifier

După cum sugerează și numele, DriverIdentifier este un program gratuit pentru Windows care analizează în mod automat componentele hardware din PC (placa video, placa de sunet, router etc.) acesta verifică dacă în sistem sunt instalate cele mai recente drivere necesare pentru funcționarea PC-ului sau a laptopului. Programul este gratuit și este extrem de simplu de utilizat.

Dacă doriți să descărcați programul pe computer, conectați-vă la site-ul oficial al programului și faceți clic pe butonul Download DriverIdentifier situat în mijloc pe pagină. După ce descărcarea este finalizată, deschideți fișierul .exe obținut și, în fereastra care apare pe desktop, faceți clic pe butonul Yes. Apoi selectați I accept the agreement, faceți clic pe butonul Next și apoi pe butonul Finish.

Programe pentru detectarea driverelor: DriverEasy

Programe pentru detectarea driverelor DriverEasy

DriverEasy este un program ușor de utilizat pentru detectarea, actualizarea, și instalarea driverelor Windows. Odată pornit, programul analizează componentele hardware din PC și verifică dacă sistemul are driverele actualizate.

De asemenea, poate recunoaște componente necunoscute la care driverele nu sunt instalate pe PC și oferă link-uri directe pentru descărcare. Programul este gratuit, dar este disponibil și într-o versiune la plată (costă 59.90 €), versiunea la plată vă permite să creați copii de siguranță și să restaurați driverele.

Dacă doriți să descărcați programul pe computer, conectați-vă la site-ul oficial al programului și apăsați butonul Download Now.

Programe pentru actualizare drivere: DriverAgent

Programe pentru actualizare drivere DriverAgent

Un alt program pentru drivere pe care ar trebui să îl încercați este DriverAgent. Acesta este un program pentru Windows care face o scanare automată la laptop sau PC, programul caută actualizări pentru drivere la placa de sunet, video, și multe alte componente hardware. Programul este gratuit, dar este disponibil și într-o versiune la plată (costă 35,03 €), bineînțeles are caracteristici suplimentare.

Dacă doriți să descărcați programul pe PC sau laptop, accesați site-ul oficial al programului și faceți clic pe butonul Download Now. După ce descărcarea este terminată, deschideți fișierul .exe obținut și, în fereastra pe care o vedeți pe desktop, faceți clic în ordine pe butoanele Yes, Next și Finish.

Programe pentru update drivere: DriverMax

Programe pentru update drivere DriverMax

DriverMax este un program care vă permite să gestionați driverele computerului cu ușurință. Puteți căuta driverele neinstalate sau să le actualizați pe cele existente, dar și să faceți o copie de rezervă. Programul este gratuit, dar este disponibil și într-o versiune la plată (licența costă 149 $, iar abonamentul lunar costă 19,90 $).

Dacă doriți să descărcați programul pe PC, conectați-vă la site-ul oficial al programului, și faceți clic pe butonul Ty for free și apoi pe butonul Download.

Programe pentru drivere PC sau laptop: IObit Driver Booster

Programe pentru drivere PC sau laptop IObit Driver Booster

Într-un articol dedicat celor mai bune programe pentru drivere, este practic imposibil să nu vorbim despre Driver Booster IObit. Acesta este un program gratuit pentru toate PC-urile cu Windows, este capabil să detecteze automat driverele vechi din sistem și să le actualizeze simultan.

Este foarte simplu de utilizat și integrează, de asemenea, alte instrumente utile pentru optimizarea generală a sistemului. În cele din urmă, acesta este disponibil și într-o versiune la plată (costă 26,99 euro), care include câteva caracteristici suplimentare.

Pentru a descărca Driver Booster IObit conectați-vă la site-ul oficial al programului și faceți clic pe butonul Free Download apoi pe pagina care se va deschide faceți din nou clic pe Free Download.

Dacă căutați programe de înregistrat muzică pe PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe pentru înregistrat muzică pe calculator.