Programe monitorizare trafic internet (lățime de bandă)

Programe pentru monitorizare trafic internet (lățime de bandă). Cauți un program de monitorizat lățimea de bandă? Ei bine, în acest articol vom vorbi despre cele care, în opinia noastră sunt cele mai bune programe de monitorizat traficul la internet.

Programe monitorizare trafic internet (lățime de bandă)

Mai jos veți găsi programe pentru Windows, macOS sau Linux care vă ajută să monitorizați lățimea de bandă. Folosind aceste programe, puteți să țineți cont de utilizarea internetului și, de asemenea, să vedeți ce aplicații consumă internet pe PC.

Networx

Networx program de verificat latimea de banda

NetWorx este un instrument simplu, dar versatil și extrem de popular, care vă ajută să monitorizați consumul de lățime de bandă. Puteți să-l utilizați pentru a colecta date de utilizare a lățimii de bandă și pentru a măsura viteza internetului sau a oricăror conexiuni de rețea.

NetWorx vă poate ajuta să identificați problemele de rețea, să vă asigurați că nu depășiți limitele de lățime de bandă sau să identificați activitatea suspectă la rețea (viruși, hacking etc).

Poate monitoriza orice conexiune de rețea și vă oferă informații detaliate despre utilizarea rețelei. Este unul dintre cele mai bune programe gratuite pentru monitorizarea rețelei pe Windows, macOS sau Linux. Pentru download click aici.

Bitmeter 2

program de monitorizat trafic internet pe pc sau laptop

Bitmeter 2 este un alt program gratuit pentru monitorizarea rețelei. Programul vă arată în timp real viteza de încărcare și descărcare. Diferitele culori din grafic reprezintă viteza de încărcare (upload) și de descărcare (download), afișajul se actualizează în fiecare secundă, iar viteza curentă este afișată numeric în partea inferioară în fereastră. Pentru download click aici.

NetSpeedMonitor

NetSpeedMonitor program de verificat lățime de bandă

NetSpeedMonitor este un program gratuit și este foarte ușor de folosit. Acesta monitorizează viteza de download și upload, de asemenea programul prezintă o listă detaliată a tuturor conexiunilor TCP și UDP din sistem.

Pentru download accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now.

Manage Engine Bandwidth Monitor

Bandwidth Monitor este un alt program gratuit care monitorizează traficul în timp real la orice dispozitiv SNMP. Programul este gratuit, dar este disponibil și într-o ediție profesională, care este la plată și oferă mai multe caracteristici. Pentru download click aici.

Alte programe pentru monitorizare trafic internet

Dacă programele menționate mai sus nu v-au convins pe deplin, puteți încerca și alte programe pentru monitorizarea traficului de internet. Mai jos veți găsi alte programe pe care le puteți descărca gratuit.

  • Cucusoft Net Guard este un alt utilitar freeware care vă permite să monitorizați utilizarea de bandă largă și, de asemenea, vă ajută să accelerați viteza la internet și să eliminați orice malware care ar putea consuma lățimea de bandă. Programul vă oferă lunar un raport detaliat cu utilizarea lățimii de bandă.
  • Paessler Bandwidth Monitor este un program gratuit pe care ar trebui să îl încercați. Acest program de monitorizat lățimea de bandă afișează date în timp real, cum ar fi viteza de download și upload, și ajută la prevenirea problemelor de rețea.
  • SolarWinds Bandwidth Monitor este un program gratuit, care vă permite să stabiliți limite de consum pentru a vedea imediat când utilizarea este în afara limitelor. Acesta poate afișa utilizarea lățimii de bandă în timp real și permite monitorizarea pe un grafic ușor de citit.
  • BandwidthD monitorizează utilizarea rețelei TCP/IP și creează rapoarte grafice în format HTML. Acesta este un program foarte interesant, și ar trebui să îl încercați.

Dacă nu știți cum să creați o rețea Wi-Fi (Hotspot), avem un articol în care explicăm cum se creează o rețea Wi-Fi hotspot pentru Windows sau telefon.