Programe de unit videoclipuri

Programe de unit videoclipuri. Dacă ați făcut videoclipuri cu telefonul mobil, și acum doriți să le uniți dar nu știți ce program să descărcați de pe Internet, vreau să vă spun că în acest articol veți găsi cele mai bune programe din această categorie.

Programe de unit videoclipuri

În acest articol despre, programe de unit videoclipuri, vă voi prezenta cele mai bune programe care vă permit să uniți mai multe videoclipuri și să obțineți doar unul singur. Aproape toate programele pe care vi le voi prezenta sunt simplu de utilizat și pot fi utilizate pe Windows sau macOS.

Programe de unit videoclipuri gratis

Mai jos vă voi prezenta programele care, în opinia mea, sunt cele mai bune programe de unit videoclipuri gratis. Deci, nu vă rămâne decât să le descărcați și să le încercați. De asemenea, în secțiunea fiecărui program veți găsi link-ul pentru download.

Avidemux

Avidemux

Primul program gratuit de unit videoclipuri pe care vreau să vil prezint se numește Avidemux. Programul este disponibil pentru aproape toate sistemele de operare (Windows și macOS), și vă permite să efectuați cu ușurință toate operațiunile de editare video, cum ar fi copierea, tăierea, lipirea, extragerea audio, aplicarea de efecte speciale etc.

Programul Avidemux vă permite să uniți videoclipuri în toate formatele de fișiere video: AVI, MPG, WMV, MP4 și multe altele. Vă permite să uniți videoclipuri doar cu aceleași caracteristici, dar acceptă salvarea în modul direct, ceea ce evită convertirea videoclipurilor atunci când nu este nevoie.

Pentru download programul Avidemux, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe link-ul downloads din partea stângă pe pagină, pe pagina care se deschide dați click pe link-ul FossHub din secțiunea Windows sau macOS (în funcție de sistemul de operare pe care îl utilizați). Pe pagina care se deschide dați click pe Avidemux 64-bit Windows Installer pentru a porni descărcarea programului.

AVS Video Editor

AVS Video Editor

Un alt program de de unit videoclipuri este AVS Video Editor. Acesta este un program profesional de editare video prin care puteți importa, edita și salva videoclipuri în formate AVI, VOB, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV și MKV (H.263/H.264). Programul are o interfață de utilizator foarte simplu de utilizat, cu exemple interactive și tutoriale și oferă o gamă largă de funcții pentru editarea, copierea, tăierea și unirea videoclipurilor.

De asemenea, dispune de o selecție mare de filtre și efecte de tranziție care vă permit să creați montaje cu aspect profesional. Programul este contra cost, dar este disponibil într-o versiune de probă gratuită timp de 30 de zile. Acest program îl puteți folosi chiar și pe un PC sau laptop mai vechi, adică care rulează Windows XP (programul este compatibil cu Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP).

Pentru download programul AVS Video Editor, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now pentru a porni descărcarea programului pe PC.

Free Video Joiner

Free Video Joiner

După cum sugerează și numele, Free Video Joiner este un program gratuit care vă permite să uniți videoclipuri de diverse formate și cu caracteristici diferite. Cu acest program puteți uni mai multe videoclipuri și să obțineți unul singur în formate populare, cum ar fi AVI și WMV, sau videoclipuri optimizate pentru iPad, iPhone și alte dispozitive portabile.

Pentru a obține acest tip de rezultat, programul trebuie întotdeauna să convertească videoclipurile care urmează să fie unite. Chiar dacă interfața sa de utilizator este complet în limba engleză, este foarte ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

Pentru download programul Free Video Joiner, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe butonul Download din centrul paginii, apoi așteptați câteva secunde și descărcați fișierul freevideojoinersetup.exe. Dacă descărcarea programului nu pornește automat, dați click pe butonul Click here to start download manually.

Machete Lite

Machete programe de unit videoclipuri

Conceput în principal pentru a tăia videoclipuri în format AVI și WMV, Machete Lite este un program destul de bun și pentru unirea videoclipurilor cu același format și aceleași caracteristici tehnice. De asemenea, acceptă modul direct pentru salvarea videoclipurilor unite fără a fi nevoie să le convertiți.

Pentru download programul Machete Lite, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe butonul download pentru a porni descărcarea fișierului de instalare MacheteLiteInst.msi.

Alte programe de unit videoclipuri gratis

Trebuie să știți că, pe Internet sunt multe programe din această categorie. Deci, dacă programele prezentate mai sus nu v-au convins pe deplin și căutați alte programe de unit videoclipuri, mai jos veți găsi câteva alternative la programele menționate mai sus.

Easy Video Joiner

Easy Video Joiner

Easy Video Joiner vă permite să uniți nu numai videoclipuri în format AVI, ci și videoclipuri în format MPEG (MPG), RM (Real Media) și WMV/ASF (Window Media). Programul este foarte ușor de utilizat și operația de unire se realizează foarte rapid. Cu acest program puteți adăuga câte videoclipuri AVI doriți și apoi le puteți uni după cum preferați. Cu doar câteva clicuri puteți avea un videoclip AVI din videoclipuri scurte.

Pentru download programul Easy Video Joiner, dati click aici. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Latest Version, pe pagina care se deschide dați din nou click pe Download Latest Version pentru a porni descărcarea programului.

ImTOO Video Joiner

ImTOO Video Joiner

ImTOO Video Joiner este un program care vă permite să uniți mai multe videoclipuri pentru a forma unul singur. Programul vă permite să uniți videoclipuri de mai multe formate, inclusiv MKV, AVI, WMV, MPEG, FLV, ASF, DAT, MOV, video HD și multe altele.

Programul este compatibil cu platforma Microsoft și acceptă o gamă largă de formate față de orice alt program de acest gen. Principalele caracteristici ale programului includ capacitatea de a previzualiza videoclipurile originale și de a seta rata de cadre, opțiuni foarte utile atât pentru utilizatorii experți, cât și pentru începători. Din păcate, programul este contra cost dar este disponibil și într-o versiune Free.

Pentru download versiunea Free a programului ImTOO Video Joiner, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe link-ul Free Download pentru a porni descărcarea programului.

Freemore Video Joiner

Freemore Video Joiner vă permite să uniți două sau mai multe videoclipuri pentru a forma unul singur. Programul acceptă toate formatele de fișiere populare, inclusiv Xvid, MPEG, RM, 3GP, AVI și DivX. Programul este foarte ușor de utilizat, trebuie doar să trageți videoclipurile în interfață, selectați formatul de ieșire și începeți unirea videoclipurilor.

Pentru download programul Freemore Video Joiner, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe butonul Free Download pentru a porni descărcarea programului.

Corel Video Studio

În lista cu programe de unit videoclipuri putem adăuga și Corel Video Studio. Acest program de unit videoclipuri este considerat unul dintre cele mai bune programe din această categorie, datorită funcțiilor potrivite atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatorii fără experiență.

AVS Video Editor vă permite să uniți și să tăiați videoclipuri în orice format, producând videoclipuri de o calitate foarte bună. Utilizarea aplicațiilor suplimentare vă permite să accelerați redarea videoclipurilor și să facilitați utilizarea programului. Din păcate, programul este contra cost dar este disponibil într-o versiune de încercare timp de 30 de zile.

Pentru download versiunea de încercare, dați click aici. Pe pagina programului dați click pe link-ul Try FREE for 30 days, pentru a porni descărcarea versiunii de încercare.