Programe de modificat muzica pentru Windows Mac și Linux

Doriți să puteți edita melodiile salvate pe computer? Cu siguranță ați cautat pe internet dar nu ați găsit programele potrivite. Vom vorbi despre cele mai bune programe de modificat muzica pentru Windows Mac și Linux .

Programe de modificat muzica pentru Windows Mac și Linux

Programe de modificat muzica există multe, atât pentru Windows cât și pentru Mac (precum și pentru Linux), atât gratuite cât și la plată. Ele pot fi folosite cu ușurință și de cei mai puțin experți .

Audacity (Windows/Mac/Linux)

Programe de modificat muzica Audacity

Primul program de editat muzica este Audacity. Este foarte simplu de folosit și este cel mai bun software de cost zero care aparține categoriei în cauză. Acesta este lansat sub licență open source și este disponibil pentru toate sistemele de operare : Windows, Mac și Linux.

Este un editor audio, care vă permite să tăiați, și să editați piese audio de orice tip și lungime într-un mod extrem de simplu. Acesta include o gamă foarte largă de efecte și diferite stiluri de afișare care vă permit să lucrați cu o precizie extremă.

Pentru a folosi programul accesați pagina de descărcare a programului și faceți clic pe butonul Download, pentru a începe descărcarea.

Virtual DJ (Windows/Mac)

Programe de modificat muzica Virtual DJ

Virtual DJ este unul dintre cele mai populare programe de editat muzică pentru mixaje. Este un adevărat must-have pentru toți utilizatorii având abilitatea de a aplica diferite efecte în timp real și de a înregistra audio.

Pentru a folosi programul, conectați-vă la pagina de descărcare a programului și apăsați butonul PC Version (dacă utilizați Windows) sau butonul Mac Version (dacă utilizați un Mac). Apoi dați clic pe butonul Download Now în noua pagină care se deschide.

Mp3DirectCut (Windows)

Programe de modificat muzica Mp3DirectCut

Mp3DirectCut este un program gratuit numai pentru sistemele de operare Windows pentru a edita muzică care vă permite să lucrați foarte ușor pe fișiere în format MP3.

Pentru a folosi programul conectați-vă la pagina de descărcare, găsiți secțiunea Download mp3DirectCut și faceți clic pe unul dintre link-urile (de ex. Fosshub.com) pentru a porni descărcarea (dacă nu pornește automat).

Free Audio Editor (Windows)

Programe de modificat muzica Free Audio Editor

Free Audio Editor este un program de editat muzică și este ușor de folosit.Interfața programului este intuitivă și simplă. Afișează forma de undă a fișierelor audio care ajută utilizatorii de orice nivel să editeze. De asemenea, programul poate converti audio într-o gamă largă de formate : MP3, WAV, AAC, AC3, M4A, MP2, OGG, WMA, FLAC.

Pentru a folosi programul, conectați-vă la site-ul programului și apăsați butonul Download, pentru a descărca Free Audio Editor pe computer.

MP3Gain (Windows)

Programe de modificat muzica MP3Gain

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le puteți avea atunci când ascultați muzică pe un smartphone sau MP3 player portabil este volumul mai tare sau mai încet. Piesele nu au același volum și astfel trebuie reglat volumul de fiecare dată când o melodie se aude mai încet sau mai tare. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată cu ușurință cu MP3Gain.

Acesta este un program gratuit pentru Windows care poate normaliza volumul de fișiere MP3 și OGG fără a le recodifica. Funcționează în modul batch pe sute de fișiere, păstrând în același timp calitatea originală.

Pentru descărca programul pe computer, conectați-vă la site-ul web al programului și apăsați pe link-ul mp3gain-win-x_x_x.exe pe care îl găsiți în secțiunea MP3Gain-Windows (Stable).

MP3 Toolkit (Windows)

Programe de modificat muzica MP3 Toolkit

După cum spune și numele său, MP3 Toolkit este o colecție de instrumente gratuite care vă permite să editați fișiere în format MP3 în diverse moduri.

Creați CD-uri muzicale din fișiere MP3, editați etichete, tăiați / îmbinați fișiere MP3 și multe altele. Este doar pentru Windows.

Pentru a folosi programul, conectați-vă la site-ul său de Internet și apăsați butonul Download Now!, pentru a descărca programul pe PC.

Dacă cumva căutați programe de făcut video cu poze avem un articol aici. Programe de făcut video cu poze pe PC sau online.