Programe de convertit video pentru Windows sau Mac

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac. Ați descărcat videoclipuri de pe internet, le-ați copiat pe tabletă, dar nu le puteți vizualiza corect? Nu trebuie să vă faceți griji, rezolvarea problemelor de acest tip a devenit un joc, va trebui să utilizați programe speciale pentru a converti videoclipurile.

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac

Dacă folosiți programe speciale de convertit video, puteți converti videoclipurile dintr-un format în altul într-un mod extrem de simplu și rapid. În mai puțin de câteva minute veți obține un fișier perfect optimizat pentru toate dispozitivele mobile și pregătit pentru a fi vizualizat fără probleme.

Având în vedere că există o mulțime de programe de convertit video, indiferent dacă utilizați un computer cu Windows, OS X sau Linux instalat, cu siguranță veți găsi programul potrivit.

Handbrake (Windows/OS X/Linux)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac Handbrake

Acesta este un program foarte bun de convertit videoclipuri. Dacă nu ați auzit niciodată de acest program, trebuie să știți că este un program open source și este compatibil cu toate sistemele de operare. Programul vă permite să convertiți toate formatele video, puteți converti filme în format MKV sau MP4 care vor fi compatibile cu cele mai populare dispozitive. De asemenea, puteți copia un DVD sau Blu-Ray neprotejat.

Handbrake este un program gratuit și este disponibil pentru Windows, OS X și Ubuntu. Programul are o interfață de utilizator foarte simplă și vă permite să convertiți filme, track-uri audio, subtitrări etc. De asemenea, conversia se poate face în format pentru iPhone, iPad, Apple TV, telefoane Android și tablete dar și pentru alte dispozitive. Pentru download click aici.

Any Video Converter (Windows/OS X)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac Any Video Converter

Any Video Converter este fără îndoială unul dintre cele mai cunoscute programe de convertit videoclipuri și alte fișiere video. Programul acceptă formate diferite, inclusiv AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, 3GP, DVD, WebM și MP3. De asemenea vă permite să creați videoclipuri compatibile cu iPad, iPod, iPhone, Android, PSP și altele dispozitive portabile.

Any Video Converterr este gratuit, și poate poate fi folosit pe sisteme de operare Windows și OS X, și printre alte caracteristici vă permite să inscripționați DVD-uri video, să extrageți audio din filme și să capturați cadre cu ușurință. Pentru download click aici.

Adapter (Windows/OS X)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac Adapter

Dacă programele de convertit video menționate mai sus nu v-au convins, ar trebui să încercați programul Adapter. Dacă nu ați auzit niciodată de acest program, trebuie să știți că acesta este un alt program foarte bun de convertit video, datorită căruia puteți converti video în diverse formate compatibile cu dispozitive mobile.

Adapter este un program complet gratuit, și este compatibil cu Windows și cu sistemul de operare OS X. Interfața de utilizator este simplă, și foarte ușor de înțeles. Pentru download click aici.

Freemake Video Converter (Windows)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac Freemake Video Converter

Este imposibil să nu vorbim despre Freemake Video Converter. În opinia multora, acesta este cel mai bun program de acest tip disponibil pentru Windows. Programul suportă peste 200 de formate de fișiere și are o interfață de utilizator foarte atractivă.

Cu acest program puteți inscripționa DVD-uri Blu-Ray, să creați video pentru dispozitive mobile și de asemenea suportă tehnologiile CUDA și DXVA care accelerează procesul de conversie video pe GPU-urile activate. Pentru download click aici.

XviD4PSP (Windows)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac XviD4PSP

XviD4PSP este un program gratuit de conversie video pentru PC. Acesta vă permite să optimizați videoclipuri sau filme AVI, MP4, MPEG2, MKV și M2TS pentru redarea pe smartphone-uri, tablete și console de jocuri video.

XviD4PSP este un program complet gratuit, și este disponibil numai pentru Windows, acesta are o interfață de utilizator destul de intuitivă și oferă un control foarte mare asupra track-urilor audio și subtitrărilor. Pentru download click aici.

Total Video Converter Lite (Mac)

Programe de convertit video pentru Windows sau Mac Total Video Converter Lite

Dacă utilizați un Mac și căutați un program de conversie ar trebui să încercați Total Video Convert Lite. Acesta este unul dintre cele mai bune convertoare video pentru computerele marca Apple. Total Video Converter Lite suportă toate formatele video importante, inclusiv HD, și include o gamă largă de profile de conversie.

Total Video Converter Lite este gratuit, și este compatibil numai cu OS X, acesta poate fi folosit pentru a genera videoclipuri optimizate pentru smartphone-uri, tablete, DVD-uri etc. Programul suportă și conversia video în fișiere audio și este extrem de ușor de utilizat chiar și pentru începători. Pentru download click aici.

De asemenea, puteți folosi și alte programe de convertit cum ar fi: Xmedia Recode, Format Factory sau TEncoder. Iar dacă căutați programe de desenat pe calculator, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de desenat pe calculator.