Programe de ascultat și înregistrat posturi de radio pe PC

Programe de ascultat și înregistrat posturi de radio pe PC. Căutați un program de ascultat posturi de radio online pe calculator? Ei bine, muzica o puteți și înregistra în același timp. Citiți în continuare acest articol și veți afla despre ce este vorba.

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC

Vom vorbi despre cele mai bune programe de ascultat posturi de radio și înregistrat muzică pe calculator. Programele despre care vom vorbi sunt gratuite și pot fi folosite cu ușurință pe un PC sau laptop cu Windows 10 sau alte versiuni.

Radio Stream Player

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC Radio Stream Player

Radio Stream Player este un program de ascultat posturi de radio online. Programul are o interfață mică de utilizare formată din cinci butoane și un meniu, acesta oferă acces la peste 500 de posturi radio online împărțite pe țări și permite utilizatorilor să adauge manual alte posturi.

Printre caracteristicile programului, veți găsi opțiunea de actualizare automată pentru posturile de radio și posibilitatea de a ascunde programul în bara de activități Windows. Pentru a funcționa perfect programul, trebuie să aveți instalat Microsoft .Net Framework 2.0 pe calculator.

TapinRadio

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC TapinRadio

TapinRadio este un program care se conectează la posturi de radio online și apoi pot fi ascultate pe PC. Programul are o listă cu posturi de radio din întreaga lume.

Din păcate, acest program nu este actualizat de ceva vreme, și unele posturi de radio nu mai funcționează. TapinRadio are, de asemenea, o versiune la plată numită RarmaRadio, dar nu se merită să cumpărați. Pentru download click aici.

Radio Sure

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC Radio Sure

Radio Sure este un program simplu de ascultat radio online. Include o bază de date cu peste 19.000 de posturi de radio online actualizate în fiecare săptămână, utilizatorii pot adăuga manual alte posturi sau să schimbe detaliile celor existente.

Programul poate fi folosit pe PC-uri sau laptopuri cu Windows. Printre funcțiile programului, de asemenea oferă posibilitatea de a înregistra muzică. Pentru download click aici.

Screamer Radio

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC Screamer Radio

Screamer Radio este unul dintre cele mai populare programe de ascultat posturi de radio online pe un PC sau laptop cu sistemul de operare Windows. Acesta include o bază de date cu sute de posturi de radio online, împărțite pe genuri muzicale sau țări și permite utilizatorului să adauge posturi personalizate care transmit în format MP3, OGG, WMA sau AAC.

De asemenea, permite înregistrarea muzicii iar aceasta poate fi salvată în format MP3. Pentru download click aici.

Winamp

Programe de ascultat și înregistrat posturi radio pe PC Winamp

Winamp rămâne unul dintre cele mai complete și puternice playere multimedia disponibile pentru sistemul de operare Windows. Acesta vă permite să ascultați toate formatele de fișiere audio și să organizați muzica într-un mod foarte simplu.

Acesta suportă și streaming de la multe servicii online, deci poate folosit pentru a asculta radio online la cea mai înaltă calitate. Când instalați versiunea gratuită, aveți grijă să debifați caseta pentru instalarea programelor suplimentare. Pentru download click aici.

Alte programe de ascultat și înregistrat posturi de radio

Dacă căutați alternative la programele de radio menționate mai sus, puteți încerca altele din lista de mai jos. Google este prietenul vostru.

  • TuneIn
  • Clementine
  • Nexus Radio
  • Streamwriter
  • RadioKlone
  • Wynil
  • Spotify
  • iTunes

Dacă căutați programe de convertit video pentru Windows sau Mac, avem un articol cu cele mai bune programe aici. Programe de convertit video pentru Windows sau Mac.