Program pentru ștergerea fișierelor nefolositoare Windows

Program pentru ștergerea fișierelor nefolositoare (inutile) din PC sau laptop cu Windows 10, 8, 7 sau alte versiuni. În acest articol vom vorbi despre un program care vă ajută să ștergeți fișierele inutile din calculator.

Program pentru ștergerea fișierelor nefolositoare Windows

Pe parcursul unei perioade de utilizare, fișierele nefolositoare se strâng din ce în ce mai mult pe PC-ul sau laptopul vostru, și acest lucru duce la ocuparea spațiului pe hard disk. Există multe instrumente disponibile pentru Windows, care vă permit să curățați PC-ul.

Program pentru ștergerea fișierelor nefolositoare

Kaspersky Cleaner este un program care poate curăța fișierele nefolositoare de pe PC-ul Windows. În timp ce programul nu este la fel de bogat în comparație cu CCleaner, face o treabă decentă și are o interfața simplă și ușor de utilizat.

Când rulați programul după instalare, veți vedea un ecran de bază, cu doar o opțiune pentru a începe scanarea. Programul poate remedia problemele în 4 moduri.

Program pentru ștergerea fișierelor nefolositoare

  1. System cleanup: această opțiune șterge memoria cache, fișierele inutile, lista documentelor recente, conținutul Coșului de reciclare, fișierele temporare și jurnalele de instalare din Windows.
  2. Restore system settings: după cum indică numele, restabilește setările de sistem, corectează asociațiile de fișiere, rezolvă încălcările de acces, și configurează setările aplicației.
  3. Private browsing: șterge memoria cache din browser, setările de confidențialitate Windows 10 și lista documentelor recente.
  4. Remove activity traces: șterge istoricul căutărilor, șterge modulele cookie, dosarul sistem Temp și jurnalele Windows.

Scanarea este finalizată rapid și vi se prezintă problemele disponibile pe PC și opțiunea de remediere a acestora. Puteți rezolva o singură problemă sau, mai multe simultan, acest lucru îl puteți face cu un singur click.

Kaspersky Cleaner sterge fisiere inutile

Problemele sunt sortate în funcție de prioritatea lor și le puteți vedea și selecta pe cele importante dacă doriți să fie rezolvate de aplicație. Odată ce ați terminat, reveniți la pagina cu rezultatele analizei și faceți click pe butonul Fix. Kaspersky Cleaner va efectua o reparație pe PC și va termina în câteva secunde.

Kaspersky-cleaner reparatie erori calculator sau laptop

După ce faceți o curățare, dacă doriți totul înapoi pe PC, puteți restaura modificările făcute de programul Kaspersky CCleaner. Ar trebui să verificați manual problemele și să le selectați înainte de a atinge pe butonul de rezolvare (Fix).

Pentru download acest program, pentru ștergerea fișierelor nefolositoare, accesați site-ul oficial Kaspersky. Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia.

Dacă programul menționat mai sus nu este pe placul vostru puteți folosi WinDirStat sau Cleanmgr+.