Program pentru pictograme organizează iconițele Windows

Program pentru pictograme organizează iconițele Windows. Organizarea pictogramelor de pe desktop pe calculator sau laptop este cu siguranță un lucru important, mai ales pentru a păstra desktop-ul ordonat, așa fel încât să puteți accesa rapid ceea ce aveți nevoie.

Program pentru pictograme organizează iconițele Windows

Pentru a sorta rapid și automat pictogramele de pe desktop, puteți profita de elementele incluse în meniul contextual din Windows. Dar aceste opțiuni, deși sunt destul de valide, ar putea fi nesatisfăcătoare pentru mulți utilizatori.

În situații de acest fel, un program special precum Fluid Icon Organizer poate fi cu siguranță foarte util.

Program pentru pictograme

Fluid Icon Organizer este un program care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), odată ce este instalat programul permite organizarea iconițelor pe desktop într-un mod foarte simplu pe toate cele patru laturi ale desktopu-lui, ordonându-le în funcție de nume, de data creării și de utilizarea acestora.

După instalare, programul va porni automat și va rula în fundal fără a împiedica utilizatorul. Iar pentru a putea utiliza programul, va fi suficient să faceți clic cu butonul drept al mouse-ului oriunde pe desktop.

Acesta va deschide apoi meniul contextual din Windows, inclusiv unele elemente suplimentare adăugate de Fluid Icon Organizer prin care puteți efectua operațiile descrise mai sus, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Trebuie remarcat faptul că programul Fluid Icon Organizer poate fi utilizat gratuit pentru o perioadă de 30 de zile, după care va fi necesar să cumpărați licența (asta dacă vă place programul și doriți să îl folosiți în continuare).

Pentru a folosi acest program pentru pictograme, conectați-vă la site-ul download.cnet.com și în caseta de căutare tastați Fluid Icon Organizer. Din rezultatul căutări faceți clic pe numele programului, iar pe pagina care se deschide va trebui să faceți clic pe butonul Download Now.

Dacă căutați un Manager de fișiere cu funcții suplimentare, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Manager de fișiere cu panou dublu și funcții suplimentare.