Program pentru parole gestionează parolele din Windows

Program pentru parole gestionează parolele din Windows. Având în vedere că folosim parole zi de zi, suntem nevoiți să folosim un program special care să ne ajute să stocăm și să gestionăm parolele pentru accesul la serviciile online și nu numai.

Program pentru parole gestionează parolele din Windows

Există foarte multe programe pentru acest scop, iar PassLook este cu siguranță un program destul de bun. Deci, dacă nu ați găsit încă un program care gestionează parolele, ar trebui sa încercați PassLook.

Acesta este un program complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă atât pe Windows cât și pe Mac, programul vă permite să creați și să mențineți o bază de date sigură și criptată a tuturor parolelor.

Program pentru parole

PassLook, este un program foarte mic și de asemenea este portabil (nu trebuie instalat pe PC sau laptop), când deschideți programul, acesta afișează o fereastră asemănătoare cu cea din imaginea de la începutul acestui articol, din care puteți căuta parolele stocate sau să inserați altele noi.

PassLook vă permite să stocați detalii referitoare la site-uri, nume de aplicații, nume de utilizator, parole, și adresele site-urilor web.

Parolele introduse sunt copiate automat în clipboard-ul sistemului, astfel încât acestea să poată fi copiate instantaneu în locația dorită.

Dacă faceți clic pe File și apoi pe Show All Passwords, puteți vizualiza întreaga bază de date de parole, care poate fi exportată utilizând opțiunea Export All Password.

Pentru a garanta un grad mai mare de securitate, se poate pune o parolă pentru a bloca programul.

De asemenea, puteți să configurați o întrebare de securitate și un răspuns pentru resetarea parolei, caz în care o uitați. Toate funcțiile programului pot fi de asemenea gestionate utilizând taste rapide.

Pentru a descărca acest program pentru parole, care gestionează parolele în Windows sau Mac, conectați-vă la site-ul Softpedia și faceți clic pe butonul Download Now.

Alternativ, mergeți pe site-ul sites.google.com și faceți clic pe Download.

Desigur, puteți încerca și alte programe cum ar fi: LastPass, KeePass, sau PassBox. Despre PassBox găsiți un articol aici. Manager de parole pentru Windows 10/8/7.