Program pentru machiaj virtual Android sau iPhone

Program pentru machiaj virtual Android sau iPhone. Aveți o întâlnire importantă, și vreți să încercați un nou tip de machiaj, dar teama voastră este că, oricât de frumos ar părea, posibil că nu este potrivit pentru fața voastră?

Program pentru machiaj virtual Android sau iPhone

Riscul este ceea ce poate face machiajul ales pentru a vă evidenția imperfecțiunile în loc să vă susțină. Având în vedere situația, de ce să nu încercați una dintre numeroasele aplicații de machiaj disponibile gratuit? Dacă vă interesează, citiți în continuare acest articol și veți vedea că nu veți regreta.

Evident că nu știați de acest lucru, dar trebuie să știți că există mai multe aplicații pentru smartphone-uri și tablete care odată descărcate și utilizate vă permit să experimentați practic diferite tipuri de machiaj. Acestea sunt în mare parte aplicații total gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază), foarte ușor de utilizat chiar și de cei mai puțin experimentați în domeniul tehnologic.

Folosind aceste aplicații vă puteți face o idee foarte precisă despre care va fi rezultatul final odată ce ați aplicat cu adevărat machiajul ales.

MakeupPlus (Android/iOS)

Program pentru machiaj virtual MakeupPlus

Prima dintre aplicațiile de machiaj pe care ar trebui sa o încercați este MakeupPlus. Aceasta este una dintre cele mai de succes aplicații din categorie. Vă permite să încercați practic diverse stiluri de machiaj și produse cosmetice, aplicația este bună nu numai pentru a înfrumuseța selfie-urile, dar vă permite, de asemenea, să vă faceți o idee foarte precisă despre rezultatul final care va fi posibil, folosind rujuri specifice și așa mai departe. Aplicația este gratuită și o puteți folosi pe Android, iOS și Windows Mobile.

Pentru utilizare, descărcați, instalați și porniți aplicația pe dispozitivul vostru, apoi apăsați butonul Glam You Up și atingeți butonul Selfie din centrul ecranului. Vă puteți machia cu camera dispozitivului, va trebui să atingeți pe butonul Beautify în partea stângă jos pentru a aplica diverse corecții pe față direct și în timp real.

Apoi apăsați butonul circular din centrul ecranului pentru a face o poză cu efectele aplicate și alegeți dacă doriți să salvați imaginea în telefon, pentru acest lucru atingeți pe butonul cu săgeată, iar dacă doriți să modificați în continuare poza atingeți pe butonul Edit sau partajați-o cu ajutorul butonului Share.

Dacă doriți, puteți alege să machiați o poză făcută deja în telefon, alegeți poza cu ajutorul butonului din partea de sus, apoi pe ecranul următor, selectați unul dintre numeroasele stiluri de machiaj.

Pentru a regla intensitatea și pentru a face orice alte modificări la machiajul aplicat, utilizați barele de reglare și diversele opțiuni pe care le vedeți. De asemenea, puteți regla machiajul ales într-un mod avansat, pur și simplu atingeți pe simbolul mâinii din editorul de aplicații, țineți apăsat punctul pe care doriți să lucrați și mutați elementul selectat în poziția corectă.

Pentru a salva modificările din când în când, atingeți pe butonul din dreapta sus.

Youcam Makeup (Android/iOS)

machiaj virtual YouCam-Makeup

Într-un articol dedicat celor mai bune aplicații de machiaj, este practic imposibil să nu menționăm Youcam Makeup. Este una dintre cele mai populare aplicații din această categorie. Este foarte populară, deoarece vă permite să modificați fața în poze, aplicând un machiaj diferit, chiar și în timp real și efectuând diverse alte operații care pot ajuta la schimbarea aspectului în general, puteți schimba tunsoarea sau să eliminați imperfecțiunile pielii.

De asemenea, integrează un fel de rețea socială dedicată în întregime pentru inspirația aspectului. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare) și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

FotoRus (Android/iOS)

program de machiat pe telefon FotoRus

Deși este destinată în principal ca o aplicație de a crea colaje foto, FotoRus este de asemenea o aplicație extraordinară prin care puteți încerca diferite tipuri de machiaj în timp real. De asemenea, include o varietate de instrumente pentru a elimina automat imperfecțiunile faciale, albirea pielii, ștergerea cercurilor întunecate și multe altele. Aplicația este gratuită pentru descărcare (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții) și este disponibilă pentru Android și iOS.

Pentru utilizare, descărcați, instalați și porniți aplicația, apoi apăsați pe butonul Beauty din partea de jos, alegeți dacă aplicați corecții generale simple (Beauty) sau încercați machiajul nou (MakeUp). Există, de asemenea, o opțiune de a aplica filtre pe imagini (Filter), dar nu are de-a face cu machiajul. După ce ați făcut alegerea, îndreptați camera smartphone-ului spre față și faceți o poză. Dacă doriți să lucrați la o poză salvată deja în dispozitiv, apăsați și mențineți apăsată pictograma din partea stângă jos și selectați imaginea.

După aceea, veți vedea editorul aplicației. Dacă ați selectat anterior opțiunea Beauty, indicați mai întâi tipul de corecție pe care doriți să îl faceți, apoi apăsați butonul din partea de jos în centru și selectați diferitele ajustări pe care doriți să le aplicați pe față, apoi accesați secțiunea dedicată machiajului din dreapta jos. Dacă în schimb ați selectat anterior opțiunea MakeUp, veți fi direct în fața ecranului prin care puteți să aplicați noi tipuri de machiaj.

Acum, selectați unul dintre numeroasele tipuri de machiaj disponibile în partea de jos și vizualizați-le direct în timp real. Dacă preferați să interveniți la față, selectați tipul de truc pe care doriți să îl utilizați.

Dacă aveți nevoie, puteți reduce, de asemenea, intensitatea aleasă pentru ruj, fard de ochi și așa mai departe, atingeți simbolul mâinii din partea de sus a ecranului și apoi selectați partea din poză pe care doriți să o accesați. Dacă în schimb doriți să faceți o comparație între înainte și după modificări, apăsați butonul corespunzător din partea dreaptă jos.

După ce modificările au fost finalizate, atingeți butonul cu marcajul de selectare în partea de sus, apoi selectați orice filtru care va fi aplicat. În cele din urmă, atingeți pe Save, iar imaginea cu noul machiaj aplicat va fi salvată direct în galeria dispozitivului. Dacă doriți, o puteți partaja pe Facebook și alte rețele de socializare, pentru acest lucru va trebui să atingeți pe pictograma serviciului corespunzător.

Makeup Genius (Android/iOS)

Makeup Genius

Makeup Genius este o aplicație dezvoltată de către L’Oréal Paris, cunoscuta companie specializată în produse cosmetice și de înfrumusețare, care este propusă ca un simulator avansat de machiaj care oferă posibilitatea de a experimenta diferite stiluri de machiaj. Aplicația este gratuită și este disponibilă în Magazinul Google Play pentru Android, și în App Store pentru iOS.

Program pentru machiaj virtual Windows

Dacă ați ajuns în acest articol deoarece căutați un program pentru machiaj virtual pentru PC Windows, atunci aruncați o privire la programele din lista de mai jos. Cu siguranță o să găsiți un program de machiaj pe placul vostru.

Program de machiat poze online

Cel mai cunoscut site de machiat poze online este Marykey (marykay.com), acest serviciu este dedicat femeilor, fetelor și doamnelor, cărora le place să poarte machiaj.

Acest serviciu este recomandat cu adevărat tuturor femeilor cărora le place să încerce machiajul și produsele cosmetice chiar și pentru distracție, pentru a găsi cel mai bun machiaj care poate fi aplicat pe fața lor. De asemenea, în acest caz, trebuie să încărcați o fotografie din PC sau deja online, de exemplu de la MySpace sau Facebook, apoi urmați expertul și încercați diverse trucuri pentru ochi, buze și piele. Odată terminată lucrarea în salonul de înfrumusețare virtual, rezultatul poate fi comparat cu fotografia originală.

Puteți încerca și alte servicii online cum ar fi: maybelline.com, makeup.pho.to sau site-ul oficial L’Oréal Paris.

Portrait+ (Windows)

program de machiat si coafat Portrait+

Portrait+ este un program pe care ar trebui să îl încercați pentru machiaj virtual. Acest program este disponibil pentru Windows sau Mac, programul este simplu de folosit, iar pentru download accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină.

Programe similare pentru machiaj virtual: FotoEdit Portait, SoftSkin, The Ultimate Virtual Makeover, Beautune, BeautyPlus sau Pictreat (online).

Aplicația care îți schimbă fața o găsiți în lista cu aplicații care te îmbătrânește sau te întinerește.