Aplicații de îmbătrânire a feței pentru iPhone sau Android

Aplicații de îmbătrânire a feței pentru iPhone sau Android. Căutați un program de îmbătrânirea feței online? Vom vorbi despre câteva aplicații care vă arată cum o să fiți la bătrânețe. Pe scurt, o să vă distrați de minune mai ales dacă partajați rezultatele obținute pe rețelele sociale.

Aplicații de îmbătrânire a fetei pentru iPhone sau Android

În acest articol vom vorbi despre câteva dintre cele mai bune aplicații pentru Android și iOS concepute pentru îmbătrânirea fetei. Aplicațiile sunt foarte simple și sunt potrivite și pentru aceia care, nu sunt foarte familiarizați cu smartphone-urile și tabletele.

Oldify (Android)

aplicatie de imbatranit Oldify - Android

Oldify este una dintre cele mai bune aplicații dedicate pentru îmbătrânirea feței pe Android. Funcționarea sa este foarte simplă, selectați o fotografie care vă interesează, alegeți ochii și buzele, iar aplicația va face totul automat! Aplicația Oldify este disponibilă gratuit (dar oferă achiziții în aplicație) direct din Magazinul Google Play.

După ce descărcați și lansați aplicația, permiteți accesul la cameră și la Galerie, atingând de două ori butonul corespunzător, apoi faceți o fotografie pe care doriți să o îmbătrâniți utilizând ecranul camerei Android.

Când ați terminat, apăsați butonul (✓) din partea inferioară și deplasați indicatorii de pe ecran pentru a defini ochii și gura în fotografie. Când ați terminat, apăsați butonul Next și … distrați-vă cu rezultatul!

Cu ajutorul butoanelor afișate pe ecran, puteți îmbătrâni o fotografie de 20, 40 sau 60 de ani; dacă doriți, puteți genera, de asemenea, niște videoclipuri frumoase care să arate chipul îmbătrânit pus în acțiuni destul de bizare (strănut, căscând și așa mai departe). Pentru aceasta, atingeți fila Video și alegeți una dintre opțiunile disponibile.

După ce ați terminat, puteți partaja sau salva rezultatul obținut prin apăsarea butonului de partajare de pe ecran (butonul albastru cu trei puncte).

FaceApp (Android/iOS)

program imbatranire poze in timp real FaceApp (Android iOS)

Concepută special pentru îmbunătățirea fotografiilor, FaceApp este una dintre aplicațiile destinate divertismentului pur. Datorită utilizării inteligenței artificiale, aplicația este capabilă să distorsioneze complet fața în fotografii și, dacă este necesar, o îmbătrânește. Aplicația FaceApp este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play (dar și în App Store pentru iOS). Pentru mai multe filtre suplimentare va trebuie să faceți achiziții în aplicație.

Odată ce aplicația este instalată și pornită, apăsați butonul Următorul patru ori consecutiv și apoi pe start. Apoi atingeți butonul Permiteți accesul la galeria foto a dispozitivului și apăsați din nou butonul Permiteți.

În acest moment, atingeți pictograma camerei foto, pentru a face imediat o poză (poate fi necesar să autorizați accesul la aplicație) sau apăsați pe pictogramele din secțiunea Colecții pentru a importa fotografia din Galeria Android, din Facebook etc.

Odată ce imaginea a fost importată, atingeți pe pictograma Vârstă, și alegeți din opțiuni Tânăr sau Bătrân, fața din fotografie va fi îmbătrânită instantaneu! În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să atingeți pe butonul Aplicare, pentru a aplica filtrul de îmbătrânire. Dacă doriți, puteți adăuga filtre suplimentare utilizând butoanele și meniurile afișate pe ecran.

După ce ați terminat, puteți partaja imaginea atingând butonul de distribuire din partea de sus (cele trei puncte) sau descărcați imaginea pe dispozitiv atingând butonul cu săgeata în jos situat în colțul din dreapta sus.

Make me Old (Android)

Make me Old (Android)

O altă aplicație foarte bună pentru a îmbătrâni pozele pe Android, este Make me Old. Aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play, și vă permite să îmbătrâniți pozele.

Aplicația este foarte simplă de folosit. După descărcarea și instalarea aplicației, alegeți dacă doriți să utilizați o fotografie din Galerie, din cameră sau de pe Facebook, apăsați pe unul din cele trei butoane din partea de sus și după ce ați ales fotografia de interes, utilizați indicatorii propuși pentru a evidenția ochii și gura.

După acest pas, atingeți pe butonul următor și ați terminat, în câteva secunde, fața din fotografie va apărea în vârstă! Dacă doriți, puteți să modificați în continuare barba și sprâncenele sau să adăugați o pereche de ochelari, pentru acest lucru folosiți cele trei butoane din partea de sus.

Când ați terminat, atingeți pe butonul de salvare și distribuire (din dreapta jos) pentru a salva fotografia în memoria dispozitivului sau pentru a o distribui prin intermediul uneia dintre aplicațiile instalate. Simplu, nu?

Alte aplicații de îmbătrânire a feței pentru iPhone

Alte aplicații de îmbătrânire a feței pentru iPhone

Aplicațiile menționate mai sus nu vă sunt de folos? De ce, nu aveți un dispozitiv Android, ci un iPhone? Ei bine, nu vă faceți griji sunteți în secțiunea pentru iOS. Aplicațiile despre care vom vorbi mai jos sunt simple de utilizat (la fel ca cele pentru Android).

  • AgingBooth (iOS / Android) – Dacă aveți nevoie de o aplicație pentru a îmbătrâni fața dintr-o imagine, AgingBooth este aplicația pe care ar trebui să o încercați. Această aplicație, este disponibilă gratuit în App Store (dar și în Magazinul Google Play), și face posibilă îmbătrânirea unei fețe în câteva secunde.
  • Age me What Will I Look Like Old Face (iOS) – Ultima aplicație pentru a vedea cum veți arăta la bătrânețe, pe care ar trebui să o încercați, este Age me. Aplicația permite, în câțiva pași simpli, să îmbătrâniți o față după cum doriți. Cu toate acestea, nu este o aplicație gratuită, va trebui să plătiți 3,99 euro pe săptămână, după o perioadă de probă gratuită de 3 zile.

Dacă căutați aplicații de înregistrat automat apelurile pe un telefon Huawei, avem un articol care vă poate fi de folos. Înregistrare apeluri Huawei (convorbiri) P20/P8/P9 Lite.