Înregistrare apeluri Huawei (convorbiri) P20/P8/P9 Lite

Înregistrare apeluri Huawei (convorbiri) P20/P8/P9 Lite. Nu știți cum să înregistrați o convorbire pe un telefon Huawei și căutați o aplicație pentru acest lucru? Ei bine, în acest articol vom vorbi despre câteva aplicații care vă ajută să înregistrați apelurile telefonice.

Înregistrare apeluri Huawei (convorbiri) P20/P8/P9 Lite

Trebuie să faceți un apel foarte important, și doriți să îl înregistrați (pentru a putea să îl ascultați mai târziu), dar nu știți cum să procedați? Nu vă faceți griji, citiți în continuare acest articol și veți învăța cum să faceți acest lucru. Aplicațiile despre care vom vorbi pot fi folosite și pe un dispozitiv Huawei fără root.

Înainte de a explica cum să înregistrați un apel telefonic pe un telefon Huawei, trebuie să știți că, înregistrarea unui apel fără acordul interlocutorului nu constituie o crimă și nici o încălcare a confidențialității. Cu toate acestea, distribuirea înregistrării (cum ar fi distribuirea pe internet) este interzisă prin lege, cu excepția cazului în care este vorba despre afirmarea propriului drept.

Înregistrator de apeluri gratis

Înregistrare apeluri Huawei Înregistrator de apeluri gratis

Printre aplicațiile pentru Android pe care ar trebui să le utilizați pentru a înregistra apeluri telefonice, există Call Recorder / înregistrator de apel – callX, aceasta este o aplicație gratuită care înregistrează automat atât apelurile primite, cât și cele efectuate. Aplicația este disponibilă și într-o versiune Premium care, pentru 2,89 euro, permite sincronizarea automată a înregistrărilor cu Google Drive și Dropbox, precum și eliminarea anunțurilor.

Pentru a utiliza aplicația, accesați Magazinul Google Play, apoi apăsați butonul Instalați, pentru a descărca aplicația pe dispozitiv. La sfârșitul descărcării și instalării automate, apăsați pe butonul Deschideți sau apăsați pe pictograma aplicației pe care o veți găsi adăugată pe ecranul inițial în telefon.

Când se deschide aplicația de înregistrat apeluri, bifați ambele casete și apăsați butonul Continuă. După ce ați terminat, apăsați butonul Permise și acceptați toate solicitările care vi se prezintă, referitoare la permisiunile care sunt utilizate pentru buna funcționare a aplicației.

Aplicația, așa cum am menționat deja, va înregistra automat apelurile primite și cele efectuate, salvând înregistrările în ecranul Apeluri. Pentru a asculta un apel înregistrat, atingeți pe el: apelul va fi redat printr-un media player integrat.

În cazul în care doriți să modificați setările de înregistrare, atingeți butonul ☰, situat în partea stângă sus și, în meniul care vă este afișat, apăsați pe înregistrarea automată.

Tot de pe acest ecran, puteți regla setările audio, de exemplu, formatul audio (Mp3 sau WAV) și, în cazul în care vi se pare că înregistrările nu sunt de calitate, măriți volumul pentru apel. Simplu, nu?

Call Recorder

inregistrare convorbiri Call Recorder

O altă aplicație gratuită pe care o puteți utiliza pentru înregistrarea apelurilor telefonice pe un telefon Huawei este Call Recorder, care oferă o funcție de înregistrare automată a apelurilor pentru apelurile primite și cele efectuate. Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play.

Apăsați butonul Instalați pentru a descărca și instala aplicația pe telefon. După descărcare și instalare, porniți aplicația apăsând pe butonul Deschideți din Magazin Play sau apăsând pe pictograma aplicației din telefon.

Când se deschide aplicația, apăsați butonul OK și acceptați permisiunile.

Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să faceți este să efectuați apelul pe care doriți să îl înregistrați (sau așteptați să îl primiți) iar aplicația va înregistra în mod automat apelul. Înregistrarea o găsiți în ecranul principal din aplicație.

Pentru a asculta un apel înregistrat, va trebui să atingeți pe el său pe butonul play, sunetul va fi redat într-un player încorporat în aplicație. Dacă, doriți să salvați apelul ca fișier MP3, apăsați pe butonul MP3 vizibil pe ecran, alegeți folderul în care doriți să salvați, și apăsați pe butonul OK. Alternativ, apăsați pe butonul de partajare, pentru a partaja înregistrarea într-o altă aplicație (de exemplu, WhatsApp).

Call Recorder – Automatic Call Recorder

Call Recorder - Automatic Call Recorder

O altă aplicație pe care o puteți utiliza pentru a înregistra un apel telefonic pe Huawei este Call Recorder – Automatic Call Recorder, această aplicație înregistrează automat apelurile primite și efectuate. Aplicația Call Recorder este disponibilă și într-o versiune Pro care costă 0.99 euro pe lună. Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play.

Alte aplicații pentru înregistrare apeluri Huawei

Alte aplicații pentru înregistrare apeluri Huawei

Aplicațiile menționate mai sus în acest articol, sunt doar câteva dintre cele care vă permit să înregistrați apeluri pe Android, trebuie să știți că există și alte aplicații.

  • Înregistrarea apelurilor – Cube ACR – este o altă aplicație gratuită care vă permite să înregistrați în mod automat sau manual apeluri telefonice pe un telefon Huawei. Versiunea Premium are caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea să înregistrați în format MP4 și costă 2,09 euro pentru trei luni. Înregistrările pot fi ascultate direct din aplicație, utilizând playerul media integrat.
  • Înregistrator de apel – este o aplicație gratuită care oferă posibilitatea de înregistrare automată a apelurilor efectuate sau primite. Versiunea Premium vă permite să eliminați reclamele și costă 1,19 euro pe lună, după o perioadă de probă gratuită de trei zile.
  • Call recorder – această aplicație vă permite să înregistrați cu ușurință un apel telefonic. Aplicația are o interfață de utilizator nu foarte decentă și are bannere publicitare.

Dacă căutați aplicații de înregistrat convorbirile telefonice pe iPhone, avem un articol cu câteva aplicații pentru iPhone.