Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone

Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone. Vom vorbi despre cum se poate înregistra o convorbire cu o simplă aplicație, indiferent dacă dețineți un telefon Samsung sau iPhone.

Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone

De multe ori vă sunt date adrese, numere de telefon și alte informații importante prin telefon, dar aproape că niciodată nu aveți un pix și hârtie la îndemână. Dar cel mai simplu lucru pentru rezolvarea problemei este înregistrarea apelurilor pe care le le primiți pe mobil, astfel încât să le puteți asculta atunci când aveți nevoie de ele.

Înregistrare apeluri telefonice Android

Aveți un smartphone Android și doriți să înțelegeți cum să înregistrați și să ascultați apelurile telefonice pe care le-ați efectuat? Alegeți o aplicație din lista de mai jos și veți rezolva problema.

RMC: Android Call Recorder

Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone RMC Android Call Recorder

Prima aplicație pe care ar trebui să o încercați este RMC: Android Call Recorder, o aplicație gratuită care de obicei a dat rezultate bune. Este compatibilă cu smartphone-uri echipate cu Android, inclusiv cu cele mai vechi și mai ieftine, dar pe unele dispozitive poate oferi o calitate mai slabă la înregistrat.

Call Recorder

Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone Call Recorder

Dacă doriți o alternativă la aplicația de mai sus, vă puteți baza pe Call Recorder. Este disponibilă într-o versiune gratuită (de încercare) și o versiune la plată (completă). Rețineți că, pentru a funcționa perfect, trebuie sa aveți root pe telefonul mobil.

Înregistrarea apelurilor telefonice pe iPhone

Dacă dețineți un iPhone soluțiile pe care vă puteți baza pentru a înregistra apelurile telefonice și a le asculta mai târziu sunt cele pe care le găsiți indicate mai jos. Iar dacă aveți un iPhone cu Jailbreak, vă puteți baza pe o aplicație foarte bună și completă.

TapeACall

Înregistrare apeluri telefonice Android sau iPhone TapeAcall

Prima aplicație pentru iPhone, este TapeACall: aceasta este o aplicație pentru iOS disponibilă atât în varianta gratuită, cât și în varianta la plată (la un preț de 11,99 euro, ceea ce vă permite să profitați de toate funcțiile), datorită cărora puteți înregistra și asculta din nou apelurile primite și cele efectuate.

AudioReecorder2

Dacă aveți un iPhone și are făcut jailbreak atunci puteți folosi aplicația AudioReecorder2. Aceasta este o aplicație foarte bună și completă pentru categoria în cauză. Aplicația costă 3,99 dolari, înregistrează apelurile efectuate și cele primite (atât apelurile comune cât și cele efectuate prin intermediul serviciilor WhatsApp, Messenger, FaceTime și alte servicii VoIP) dar și sunetul sistemului, oferă de asemenea, posibilitatea de a sincroniza înregistrările cu Dropbox sau Google Drive.

Dacă căutați aplicații pentru DJ, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone.