Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru mixat muzică pe telefon sau tabletă sunteți în locul potrivit, mai jos vom enumera câteva aplicații pentru DJ. Aplicațiile pot fi folosite pe dispozitive Android sau iPhone.

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone

Din lista de mai jos alegeți ce aplicație credeți că este pe placul vostru și treceți la treabă. Aplicațiile vă permit să creați muzică de la zero, să lipiți melodiile preferate, și să le distribuiți pe net prietenilor.

edjing Mix (Android/iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone edjing Mix

O aplicație pentru DJ care nu ar trebui să lipsească de pe smartphone-uri și tablete este edjing Mix aceasta este una dintre cele mai bune aplicații de acest gen: disponibilă pentru Android și iOS, vă permite să accesați milioane de melodii, să creați și să înregistrați remix-uri personalizate și apoi să le distribuiți prietenilor pe net.

Cross DJ (Android/iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone Cross DJ

O altă aplicație interesantă pentru mixat muzică este Cross DJ, disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Acesta vă permite să mixați piesele perfect, cu abilitatea de a adăuga numeroase efecte și de a exporta muzica pe rețelele sociale și pe platforme precum SoundCloud.

GarageBand (iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone GarageBand

GarageBand este o aplicație puternică pentru a crea muzică pe care Apple o pune la dispoziția tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și Mac. Transformați dispozitivul într-un studio de înregistrări mobil, cu abilitatea de a reda și înregistra instrumente muzicale, cum ar fi pian, chitară și multe altele.

Music Maker Jam (Android/iOS/Windows)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone Music Maker Jam

Music Maker Jam este printre cele mai bune aplicații pentru a crea muzică, ceea ce vă permite să alegeți dintre mii de loop-uri, beat-uri și melodii. De asemenea vă permite să mixați muzică, să înregistrați live cu un mixdown pe un mixer cu 8 canale și multe altele. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS și Windows 10 Mobile și oferă numeroase pachete de stiluri muzicale gratuite, dar cu achiziții în aplicație puteți adăuga multe altele.

Launchpad (iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone Launchpad

Launchpad este o aplicație de creat și remixat muzică, ideală pentru cei mai noi DJ care iubesc sunetele electronice. Vă permite să mixați cu beat-uri, efecte FX, și multe altele, dar și să obțineți rezultate excelente, și cu posibilitatea de a exporta muzica creată. Aplicația este disponibilă numai pentru iPhone/iPad.

djay 2 (Android/iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android sau iPhone djay 2

Djay 2 este o aplicație pentru remixat muzică care vă permite să accesați direct muzica din telefon: o soluție ideală chiar și pentru cei mai noi DJ, datorită caracteristicilor automate care vă permit să mixați melodiile fără intervenție. Aplicația este disponibilă pentru Android la un preț de 2,99 euro, iar pentru iPhone/iPad la un preț de 5,49 euro.

Pacemaker (iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android Pacemaker

Pacemaker este cu siguranță cea mai buna aplicație pentru începători. Vă permite să mixați muzică, accesând muzica din dispozitiv sau să vă conectați la contul vostru Spotify Premium, accesând astfel milioane de melodii. Cu siguranță nu este o aplicație pe care un DJ profesionist o va lua în considerare, dar pentru organizarea unei petreceri cu prietenii este mai mult decât suficient. Aplicația este disponibilă numai pentru iPhone/iPad.

FL Studio Mobile (Android/iOS)

Aplicații pentru DJ pentru Android FL Studio Mobile

FL Studio Mobile este versiunea mobilă a binecunoscutului program FL Studio: aceasta este un instrument care transformă smartphone-ul sau tableta într-un mixer virtual complet, capabil să creeze și să salveze proiecte multi-track, aplicând numeroase efecte. Aplicația costă 17,99 € pentru Android și 14,99 € pentru iPhone/iPad.

Alte aplicații pentru DJ

Dacă nu ați găsit în lista de mai sus o aplicație pentru DJ pe placul vostru, trebuie să știți că există multe alte aplicații de acest gen, chiar și pentru a converti viniluri în format digital.

  • LK – Ableton Live
  • Cubasis 2
  • Caustic 3
  • Bandsintown Manager
  • Rekordbox
  • Mixcloud
  • Vinyl Ripper

Dacă nu reușiți să mixați muzică pe un dispozitiv mobil, puteți încerca pe PC sau laptop. O listă cu programe pentru Dj găsiți aici. Programe pentru mixat muzica pentru DJ.