Program pentru linia de comandă în Windows 10

Program pentru linia de comandă în Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Server 2000-2016, XP, sau Vista. Pe Windows, după cum bine știți, folosind comanda Run puteți accesa registrul de sistem, și puteți face diverse alte operații pur și simplu tastând comanda relativă.

Program pentru linia de comandă în Windows 10

Comanda Run este, prin urmare, foarte utilă într-o gamă largă de circumstanțe, dar acest lucru nu exclude faptul că unii utilizatori pot fi obosiți de a tasta mereu, comanda referitoare la operația care trebuie efectuată.

Program pentru linia de comandă în Windows 10

Pentru a face față acestei situații, este posibil să folosiți un instrument alternativ special și interesant, cum ar fi Run-Command.

Acesta este un instrument gratuit, care vă permite să înlocuiți complet caseta Run din Windows, și de asemenea oferă caracteristici suplimentare.

De exemplu, caseta Run din Windows vă permite să rulați numai aplicații sau să lansați site-uri web, Run-Command vă permite să accesați rapid unelte de sistem folosite cum ar fi, de exemplu, promptul de comandă și editorul de registri, pur și simplu făcând click pe comenzile corespunzătoare.

Run-Command vă permite, de asemenea, să configurați comenzi preferate, site-uri web, aplicații și foldere, astfel încât să le puteți accesa imediat cu un simplu click pe elementul corespunzător atașat în fereastra programului.

Programul are o interfață de utilizator destul de simplă (așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol), are o mărime de doar 44 Kb pentru versiunea pe 32 de biți și 112 KB pentru versiunea pe 64 de biți, acesta poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows și este un program portabil (nu necestită instalare pe calculator sau laptop). Rețineți că, Run-Command, va rula din bara de activități Windows.

Pentru download acest program pentru linia de comandă în Windows 10, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softwareok. Dacă doriți să gestionați toate conturile cloud dintr-o singură interfață de utilizator, puteți folosi programul CloudBuckit.